Hvid sommersalat med rejer

Forkæl både øjne og mund med denne sommersalat af kinaradise toppet med rejer og svampe.

30. juli 2015 af Augusta Sørensen

Det skal du bruge

1 person

200 g kinaradise
100 g fjordrejer (pillede og kogte) eller almindelige rejer
3 skiver serranoskinke
½ bundt purløg
2 pakker enokisvampe, i alt 75 g, eller bøgehatte
1 æg
1 dl eddike
1 nip havsalt


Sådan laver du hvid sommersalat

  • Skræl kinaradisen, og riv den på et rivejern. Kom den revne radise i koldt vand, indtil den skal spises.
  • Bag serranoskinken i ovnen, til den er sprød, ca. 10 min. ved 200 grader varmluft. Knus skinken, og vend stykkerne med rejerne.
  • Skyl purløg, og hak det fint.Skær enderne af enokisvampene, og skyl dem forsigtigt.
  • Pocher ægget: Sæt vand over i en gryde. Når det koger, tilsætter du eddiken og saltet. Skru ned for varmen, så vandet simrer.
  • Slå ægget ud i en skål, og hæld det forsigtigt ned i vandet. Saml hviden og blommen med to skeer. Det skal pochere i 4-5 minutter.
  • Alle herlighederne anrettes på en tallerken og dækkes helt af den revne kinaradise.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: