Slank livret: Ribbenssteg med rødkål

Vi har slanket den klassiske opskrift på ribbenssteg og supplerer med en lækker og mættende salat til kødet.

3. december 2010 af I FORM

1 person

125 g kamsteg med svær
Salt og peber
150 g rødkål
1 spsk. æbleeddike
3 valnødder
100 g svampe (blandede)
1 tsk. olivenolie
1 spsk. hakket timian
1 lille æble
1 spsk. balsamicoglace eller tilsvarende
70 g kogte kartofler


Tilberedning

Skær sværen af kamstegen, og giv den et kort opkog. Steg den så i en meget varm pande, til den bobler og er sprød. Skær den helt fri for blødt fedt.

Snit rødkålen fint, drys den med salt, og lad den trække 10 minutter. Skyl saltet af, og kom kålen i en skål med æbleeddike og valnødder.

Svampene steges med salt, peber og timian i lidt olie og fyldes i det gennemskårne, udkernede æble. Stil det i ovnen i 10 minutter ved 200 grader. Kog kartoflerne.

Steg kamstegen enten i ovnen penslet med lidt olie eller på en pande. Dryp med lidt glace, og server med fyldt æble, rødkål og kartofler.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler