Slank livret: Ribbenssteg med rødkål

Vi har slanket den klassiske opskrift på ribbenssteg og supplerer med en lækker og mættende salat til kødet.

Ribbenssteg med rødkål

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 35 minutter

INGREDIENSER

1 person

125 g kamsteg med svær

Salt og peber

150 g rødkål

1 spsk. æbleeddike

3 valnødder

100 g svampe (blandede)

1 tsk. olivenolie

1 spsk. hakket timian

1 lille æble

1 spsk. balsamicoglace eller tilsvarende

70 g kogte kartofler

Tilberedning

  • Skær sværen af kamstegen, og giv den et kort opkog. Steg den så i en meget varm pande, til den bobler og er sprød. Skær den helt fri for blødt fedt.
  • Snit rødkålen fint, drys den med salt, og lad den trække 10 minutter. Skyl saltet af, og kom kålen i en skål med æbleeddike og valnødder.
  • Svampene steges med salt, peber og timian i lidt olie og fyldes i det gennemskårne, udkernede æble. Stil det i ovnen i 10 minutter ved 200 grader. Kog kartoflerne.
  • Steg kamstegen enten i ovnen penslet med lidt olie eller på en pande. Dryp med lidt glace, og server med fyldt æble, rødkål og kartofler.

LÆS OGSÅ: 9 sunde og lækre rødkålssalater

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: