Musaka

Slank livret: Musaka

Musaka smager dejligt, her får du en lækker udgave, som både din vægt og din mave vil elske!

Musaka

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 35 minutter

Tid i alt: 45 minutter

INGREDIENSER

100 g aubergine

150 g courgette

1 tsk. olivenolie

50 g hakket magert lammekød

100 g hakket løg

1 fed hakket hvidløg

1⁄2 tsk. chiliflager

1⁄2 dåse flåede tomater

100 g gulerod

100 g selleriknold

Salt og peber

5 kviste oregano

35 g smuldret feta

Tilbehør til musaka

Grøn salat

Tilberedning af musaka

Skær auberginen og courgetten i skiver, pensl dem med olivenolie, og drys med salt og peber. Bred skiverne ud på bagepapir, og giv dem 10 minutter ved 200 grader.

Hak løg og hvidløg, og brun dem i olien sammen med hakket kød og tern af gulerod og selleri. Kom hakkede tomater med væde ved, og drys med chili, salt, peber og hakket oregano. Kom evt. lidt vand ved, og lad det småkoge i 15 minutter.

Læg lag af stegte aubergine- og courgetteskiver skiftevis med kødsovs i et fad, og drys til sidst med smuldret feta. Bag musakaen i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter. Server med grøn salat.

Næringsindhold pr. person

Energi: 411 kcal

Protein: 27 g

Fedt: 17 g

Kulhydrat: 47 g

Kostfibre: 15 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: