Slank livret: Grillkylling med fritter

30 minutter
440 kcal

Glem alt om friture, fedtede fingre og dårlig samvittighed. Med denne ret får du mindre fedt, flere vitaminer og mineraler og masser af mættende kostfibre.

Grillkylling med fritter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 2 kyllingebryst med skind
  • Groft salt
  • 2 stilk med 6 cherrytomater
  • 8 kviste rosmarin
  • Revet skal af 1/2 økocitron
  • 300 g selleri
  • 300 g rødbede
  • 300 g persillerod
  • 2 tsk. olivenolie
  • Friskkværnet peber
  • 4 spsk. Cultura
  • 2 hakket cornichon
  • ½ tsk. stærk karry

Tilberedning

  • Gnid kyllingens skind med groft salt. Skræl alle rodfrugter, og skær dem i stave. Gnid dem med salt, peber og olivenolie, og spred dem ud på bagepapir. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
  • De sidste 10 minutter stiller du også kyllingen og tomaterne med rosmarinkviste med ind. Skru så ovnen over på grillstegning, og grill, til skindet er sprødt og fritterne sprøde. Hold øje med tomaterne – de skal ud, når de sprækker.
  • Rør Cultura med hakket cornichon og karry, og server som dyppelse for fritterne. Anret kyllingen med rosmarin og revet citronskal, og giv bagte tomater til.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background