Slank livret: Chili con carne

med mange fibre og få kalorier

1. januar 2010 af I FORM

1 person

50 g hakket kyllingekød
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
1 tsk. olivenolie
1/2 dåse hakkede flåede tomater
1/2 chili, hakket
50 g brune eller sorte bønner, udblødt natten over og kogt i 45 minutter
1 hakket gulerod
1 hakket persillerod
100 g hakket grønkål eller savojkål
1 dl bouillon
Salt og peber


Tilberedning

Brun kødet med løg og hvidløg i olien. Tilsæt tomater, chili og bønner, og lad det småkoge under låg i 10 minutter.

Kom gulerødder og persillerødder ved, og kog i 5 minutter.

Kom hakket grønkål eller savojkål i, og tilsæt bouillon. Lad det koge i 4-5 minutter, og smag til med salt og peber.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler