Sunde opskrifter Aftensmad Slank livr... Slank livret: Chili con carne 35 minutter 532 kcal med mange fibre og få kalorier Af I FORM-redaktionen 31. december 2009 Chili con carne Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 100 g hakket kyllingekød 2 løg, hakket 2 fed hvidløg, hakket 2 tsk. olivenolie 1 ds. hakkede flåede tomater 1 chili, hakket 100 g brune eller sorte bønner, udblødt natten over og kogt i 45 minutter 2 hakket gulerod 2 hakket persillerod 200 g hakket grønkål eller savojkål 2 dl bouillon Salt og peber Tilberedning Brun kødet med løg og hvidløg i olien. Tilsæt tomater, chili og bønner, og lad det småkoge under låg i 10 minutter. Kom gulerødder og persillerødder ved, og kog i 5 minutter. Kom hakket grønkål eller savojkål i, og tilsæt bouillon. Lad det koge i 4-5 minutter, og smag til med salt og peber. LÆS OGSÅ: Hvordan giver jeg min chiliret dybde? ChiliBønnerPersillerod