Slank livret: Chili con carne

35 minutter
532 kcal

med mange fibre og få kalorier

Chili con carne

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 100 g hakket kyllingekød
  • 2 løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 ds. hakkede flåede tomater
  • 1 chili, hakket
  • 100 g brune eller sorte bønner, udblødt natten over og kogt i 45 minutter
  • 2 hakket gulerod
  • 2 hakket persillerod
  • 200 g hakket grønkål eller savojkål
  • 2 dl bouillon
  • Salt og peber

Tilberedning

  • Brun kødet med løg og hvidløg i olien. Tilsæt tomater, chili og bønner, og lad det småkoge under låg i 10 minutter.
  • Kom gulerødder og persillerødder ved, og kog i 5 minutter.
  • Kom hakket grønkål eller savojkål i, og tilsæt bouillon. Lad det koge i 4-5 minutter, og smag til med salt og peber.

LÆS OGSÅ: Hvordan giver jeg min chiliret dybde?