Salat med kål, rejer, brombær og vinaigrette

20 minutter
394 kcal

Mangler du inspiration til nem og sund aftensmad? Prøv I FORMs salat med spidskål, rejer og brombær - velbekomme!

Salat med kål, rejer, brombær og vinaigrette

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 100 g frisésalat
  • 100 g radicchiosalat
  • 200 g spidskål
  • 1 håndfuld dildspidser
  • 30 brombær
  • 400 g rejer
  • 4 spsk. vinaigrette
  • 4 spsk. skyr
  • Evt. 2 skiver fuldkornsrugbrød

Vinaigrette:

  • 1 spsk. dijonsennep
  • ½ dl hvidvinseddike
  • 2 dl ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Skyl og slyng frisésalat og radicchiosalat rene og tørre. Snit spidskål fint, og bland den med salaterne.
  • Skyl dildspidserne, og slyng dem tørre, eller pak dem i køkkenrulle.
  • Skyl brombærrene, dup dem tørre, og del dem forsigtigt på langs.
  • Dup rejerne tørre i køkkenrulle, og anret salat og kål med brombær, rejer og dild.
  • Pisk eller ryst vinaigretten, og smag til med salt og peber. Tilsæt skyr, og pisk/ryst igen. Dryp vinaigretten ud over salaten, eller servér den ved siden af. Servér evt. ristet rugbrød til.