Salat med laks og spidskål

Prøv denne friske og sprøde salat med bagt laks, spidskål og radiser, som holder dig glad og mæt på din fastedag.

2. december 2015 af I FORM

Salat med bagt laks

1 person

1 lille laksesteak, ca. 90 g
1/8 spidskål
1 forårsløg
2 radiser
5 g hasselnødder

Dressing

2 tsk. olivenolie
Saft af ¼ citron
½ tsk. acaipulver
Havsalt

 

Sådan laver du salat med laks

  • Damp laksen, eller bag den i ovnen.
  • Snit forårsløg og radiser i tynde skiver, og skær spidskålen i så tynde strimler, som du kan.
  • Rør dressingen sammen, og vend den over salaten.
  • Skær laksen i tynde skiver, og læg dem oven på salaten.
  • Drys hassel­nødder over, og server.

 LÆS OGSÅ: Sådan laver du perfekt laks i ovn

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: