Salat med laks og spidskål

20 minutter
280 kcal

Prøv denne friske og sprøde salat med bagt laks, spidskål og radiser, som holder dig glad og mæt på din fastedag.

Salat med bagt laks

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 2 lille laksesteak, ca. 90 g
  • 200 g spidskål
  • 2 forårsløg
  • 4 radiser
  • 10 g hasselnødder

Dressing

  • 4 tsk. olivenolie
  • Saft af ¼ citron
  • 1 tsk. acaipulver
  • Havsalt

Sådan laver du salat med laks

  • Damp laksen, eller bag den i ovnen.
  • Snit forårsløg og radiser i tynde skiver, og skær spidskålen i så tynde strimler, som du kan.
  • Rør dressingen sammen, og vend den over salaten.
  • Skær laksen i tynde skiver, og læg dem oven på salaten.
  • Drys hassel­nødder over, og server.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du perfekt laks i ovn