Gazpacho med rød peber

5 minutter
260 kcal

Spis spansk Gazpacho med rød peberfrugt og tomat, og drøm dig væk til sydlige himmelstrøg på dine fastedage.

Gazpacho

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 2 agurk
  • 2 bundt frisk basilikum
  • 4 fed hvidløg
  • 2 rød peber
  • 2 løg
  • 12 friske solmodne tomater (eller 1 dåse flåede tomater) 2 tsk. olivenolie
  • 2 tsk. cayennepeber
  • 1 spsk. æbleeddike
  • Havsalt

Sådan laver du gazpacho

  • Tag lidt basilikum fra til pynt.

  • Put derefter alt, undtagen cayenne­peber og salt, i en blender, og blend suppen grundigt, til den har en passende konsistens.

  • Tilsæt derefter cayennepeber og salt efter smag.

  • Pynt med flotte basilikumblade, og server suppen kold.

LÆS OGSÅ: Er tomatsuppe sundt?