Gazpacho med rød peber

5 minutter
260 kcal

Spis spansk Gazpacho med rød peberfrugt og tomat, og drøm dig væk til sydlige himmelstrøg på dine fastedage.

Gazpacho

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 2 agurk
  • 2 bundt frisk basilikum
  • 4 fed hvidløg
  • 2 rød peber
  • 2 løg
  • 12 friske solmodne tomater (eller 1 dåse flåede tomater) 2 tsk. olivenolie
  • 2 tsk. cayennepeber
  • 1 spsk. æbleeddike
  • Havsalt

Sådan laver du gazpacho

  • Tag lidt basilikum fra til pynt.

  • Put derefter alt, undtagen cayenne­peber og salt, i en blender, og blend suppen grundigt, til den har en passende konsistens.

  • Tilsæt derefter cayennepeber og salt efter smag.

  • Pynt med flotte basilikumblade, og server suppen kold.

LÆS OGSÅ: Er tomatsuppe sundt?


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background