Kålwraps: Den røde

Rødkålswrap med kylling, radicchio, rødløg, granatæble og rød pesto.

Kålwraps: Den røde

4 wraps

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 10 minutter

Tid i alt: 25 minutter

INGREDIENSER

4 store rødkålsblade

500 g kyllingebryst i strimler

1 finthakket rødløg

200 g snittet radicchio

Kerner fra et granatæble

Pesto

2 spsk. dild

½ dl tahini

Saft + skal fra ½ økocitron

2 dadler

40 g soltørrede tomater

2 spsk. tamari

½ tsk. spidskommen

½-1 dl vand

Lidt friskkværnet peber

Tilberedning

  • Kom alle ingredienserne til pestoen i en foodprocessor undtagen vandet.
  • Tænd for foodprocessoren, og tilsæt vandet lidt efter lidt, indtil blandingen er cremet.
  • Steg kyllingestrimlerne på en pande med lidt olie, salt og peber.
  • Tag de fire rødkålsblade, og skær den hårde stilk af nede i bunden.
  • Smør bladene med pestoen, og fordel kylling, rødløg, radicchio og granatæblekerner på de fire kålblade.
  • Fold derefter bladene, og rul dem sammen til en wrap.

Næringsindhold pr. wrap

Energi: 290 kcal

Protein: 34 g

Fedt: 7 g

Kulhydrat: 23 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: