Kålwraps: Den røde

Rødkålswrap med kylling, radicchio, rødløg, granatæble og rød pesto.

28. december 2012 af I FORM

4 store rødkålsblade
500 gram kyllingebryst i strimler
1 finthakket rødløg
200 gram snittet radicchio
Kerner fra et granatæble


Pesto

2 spsk. dild
½ dl tahini
Saft + skal fra ½ økocitron
2 dadler
40 gram soltørrede tomater
2 spsk. tamari
½ tsk. spidskommen
½-1 dl vand
Lidt friskkværnet peber

  • Kom alle ingredienserne til pestoen i en foodprocessor undtagen vandet.
  • Tænd for foodprocessoren, og tilsæt vandet lidt efter lidt, indtil blandingen er cremet.
  • Steg kyllingestrimlerne på en pande med lidt olie, salt og peber.
  • Tag de fire rødkålsblade, og skær den hårde stilk af nede i bunden.
  • Smør bladene med pestoen, og fordel kylling, rødløg, radicchio og granatæblekerner på de fire kålblade.
  • Fold derefter bladene, og rul dem sammen til en wrap.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler