Kålwraps: Den røde

25 minutter
290 kcal

Rødkålswrap med kylling, radicchio, rødløg, granatæble og rød pesto.

Kålwraps: Den røde

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 wraps

  • 2 store rødkålsblade
  • 250 g kyllingebryst i strimler
  • ½ finthakket rødløg
  • 100 g snittet radicchio
  • Kerner fra et granatæble

Pesto

  • 1 spsk. dild
  • ¼ dl tahini
  • Saft + skal fra ½ økocitron
  • 1 dadler
  • 20 g soltørrede tomater
  • 1 spsk. tamari
  • ¼ tsk. spidskommen
  • dl vand
  • Lidt friskkværnet peber

Tilberedning

  • Kom alle ingredienserne til pestoen i en foodprocessor undtagen vandet.

  • Tænd for foodprocessoren, og tilsæt vandet lidt efter lidt, indtil blandingen er cremet.

  • Steg kyllingestrimlerne på en pande med lidt olie, salt og peber.

  • Tag de fire rødkålsblade, og skær den hårde stilk af nede i bunden.

  • Smør bladene med pestoen, og fordel kylling, rødløg, radicchio og granatæblekerner på de fire kålblade.

  • Fold derefter bladene, og rul dem sammen til en wrap.