Kålwraps: Den røde

Rødkålswrap med kylling, radicchio, rødløg, granatæble og rød pesto.

4 store rødkålsblade
500 gram kyllingebryst i strimler
1 finthakket rødløg
200 gram snittet radicchio
Kerner fra et granatæble


Pesto

2 spsk. dild
½ dl tahini
Saft + skal fra ½ økocitron
2 dadler
40 gram soltørrede tomater
2 spsk. tamari
½ tsk. spidskommen
½-1 dl vand
Lidt friskkværnet peber

  • Kom alle ingredienserne til pestoen i en foodprocessor undtagen vandet.
  • Tænd for foodprocessoren, og tilsæt vandet lidt efter lidt, indtil blandingen er cremet.
  • Steg kyllingestrimlerne på en pande med lidt olie, salt og peber.
  • Tag de fire rødkålsblade, og skær den hårde stilk af nede i bunden.
  • Smør bladene med pestoen, og fordel kylling, rødløg, radicchio og granatæblekerner på de fire kålblade.
  • Fold derefter bladene, og rul dem sammen til en wrap.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: