Sunde opskrifter Aftensmad Kålwraps: ... Kålwraps: Den røde 25 minutter 290 kcal Rødkålswrap med kylling, radicchio, rødløg, granatæble og rød pesto. Af I FORM-redaktionen 27. december 2012 Kålwraps: Den røde Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 wraps 2 store rødkålsblade 250 g kyllingebryst i strimler ½ finthakket rødløg 100 g snittet radicchio Kerner fra et granatæble Pesto 1 spsk. dild ¼ dl tahini Saft + skal fra ½ økocitron 1 dadler 20 g soltørrede tomater 1 spsk. tamari ¼ tsk. spidskommen dl vand Lidt friskkværnet peber Tilberedning Kom alle ingredienserne til pestoen i en foodprocessor undtagen vandet. Tænd for foodprocessoren, og tilsæt vandet lidt efter lidt, indtil blandingen er cremet. Steg kyllingestrimlerne på en pande med lidt olie, salt og peber. Tag de fire rødkålsblade, og skær den hårde stilk af nede i bunden. Smør bladene med pestoen, og fordel kylling, rødløg, radicchio og granatæblekerner på de fire kålblade. Fold derefter bladene, og rul dem sammen til en wrap. KålKyllingWraps