Stærk oksekødssalat med avocado, rød peber og chilidressing!

Spicy oksekødssalat

Få varme i kinderne og sæt skub i blodomløbet med denne forførende salat med oksekød, avocado, rød peber og chilidressing!

4. februar 2014 af I FORM

2 personer

2 x engelsk bøf (300 g i alt)
1 tsk. smør til stegning
150 g blandede salatblade
½ avocado
½ rød peberfrugt
Havsalt og friskkværnet peber

Hot sauce

½ rød peber
8 g jalapenos (3 stk.)
½ spsk. æblecidereddike
1 tsk. agavesirup
½ fed hvidløg
¼ tsk. salt


Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne til den hotte sauce groft.
  • Skyl salaten, skær avocado og peberfrugt ud.
  • Steg bøfferne ved høj varme i 2-4 min. på hver side, alt efter hvor røde de skal være. Skær dem herefter i skiver.
  • Fordel bøffer, salat og sauce på 2 tallerkener. Drys med salt og peber.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: