Rød grønkålssalat

Lækker og mættende vintersalat med laks, rød grønkål, fennikel og hindbær/lime dressing.

6. januar 2014 af I FORM

Opskriften er til 1 person

Salat

80 g røget laks
12 g pistacienødder
¼ sharonfrugt
100 g grønkål (her har vi brugt en rød udgave)
½ fennikel
Koriander til pynt


Dressing

60 g hindbær
Saft + skal fra ¼ økolime
½ spsk. olivenolie
1 tsk. lys balsamico
1 knivspids Stevia
1 knivspids havsalt


Derfor skal du spise grønkål


  • Snit grønkålen meget, meget fint, og skær de resterende grønsager og frugt som ønsket. Det er en god idé at skære fennikel meget tyndt i forhold til smagen.
  • Mos hindbærrene til dressingen, kom de øvrige ingredienser i, og rør godt rundt.
  • Anret salaten.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler