Sunde opskrifter Aftensmad Rød grønkå... Rød grønkålssalat 15 minutter 394 kcal Lækker og mættende vintersalat med laks, rød grønkål, fennikel og hindbær/lime dressing. Af I FORM-redaktionen 5. januar 2014 Rød grønkålssalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person Salat 160 g røget laks 24 g pistacienødder ½ sharonfrugt 200 g grønkål (her har vi brugt en rød udgave) 1 fennikel Koriander til pynt Dressing 120 g hindbær Saft + skal fra ¼ økolime 1 spsk. olivenolie 2 tsk. lys balsamico 2 knivspids Stevia 2 knivspids havsalt Sådan gør du Snit grønkålen meget, meget fint, og skær de resterende grønsager og frugt som ønsket. Det er en god idé at skære fennikel meget tyndt i forhold til smagen. Mos hindbærrene til dressingen, kom de øvrige ingredienser i, og rør godt rundt. Anret salaten. GrønkålSalatKål