Rød grønkålssalat

15 minutter
394 kcal

Lækker og mættende vintersalat med laks, rød grønkål, fennikel og hindbær/lime dressing.

Foto af salat med laks og kål og hindbær

Rød grønkålssalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

Salat

  • 160 g røget laks
  • 24 g pistacienødder
  • ½ sharonfrugt
  • 200 g grønkål (her har vi brugt en rød udgave)
  • 1 fennikel
  • Koriander til pynt

Dressing

  • 120 g hindbær
  • Saft + skal fra ¼ økolime
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. lys balsamico
  • 2 knivspids Stevia
  • 2 knivspids havsalt

Sådan gør du

  • Snit grønkålen meget, meget fint, og skær de resterende grønsager og frugt som ønsket. Det er en god idé at skære fennikel meget tyndt i forhold til smagen.
  • Mos hindbærrene til dressingen, kom de øvrige ingredienser i, og rør godt rundt.
  • Anret salaten.