Pizza med gulerod, rødbede og gouda

Prøv noget nyt og rigtig sundt med disse pizza-boller, der indholder både gulerødder og rødbede.

27. april 2011 af I FORM

4 personer

1 portion pizzadej, se grundopskrift

1 gult løg
1 fed hvidløg
200 g rødbede
100 g gulerod
2 spsk. Ekstra jomfruolivenolie
8 spsk. Koncentreret tomatpuré
Havsalt og friskkværnet sort peber
100 g revet gouda

Tilberedning

  • Del dejen i 8 boller.
  • Rul dem ud til små runde, tynde bunde.

  • Hak løg, og riv rødbede og gulerod.
  • Sauter løg i olie, til de er blanke og bløde.

  • Vend nu rødbede og gulerod i.
  • Tag gryden af blusset, og rør tomatpureen i.

  • Krydr, og smag til med salt og peber.
  • Fordel massen over de 8 pizzabunde, og drys osten over.

  • Bag pizzaerne ved 230 grader i ca. 10 minutter.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler