Pizza med gulerod, rødbede og gouda

65 minutter
580 kcal

Prøv noget nyt og rigtig sundt med disse pizza-boller, der indholder både gulerødder og rødbede.

Pizza med gulerod, rødbede og gouda

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • ½ portion pizzadej, se grundopskrift
  • ½ gult løg
  • ½ fed hvidløg
  • 100 g rødbede
  • 50 g gulerod
  • 1 spsk. Ekstra jomfruolivenolie
  • 4 spsk. Koncentreret tomatpuré
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 50 g revet gouda

Tilberedning

  • Del dejen i 8 boller (se grundopskrift).

  • Rul dem ud til små runde, tynde bunde.

  • Hak løg, og riv rødbede og gulerod.

  • Sauter løg i olie, til de er blanke og bløde.

  • Vend nu rødbede og gulerod i.

  • Tag gryden af blusset, og rør tomatpureen i.

  • Krydr, og smag til med salt og peber.

  • Fordel massen over de 8 pizzabunde, og drys osten over.

  • Bag pizzaerne ved 230 grader i ca. 10 minutter.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en perfekt sund pizza