Skøn og sund julemad - og en fryd for øjet.

Tun med fennikel og rosa grape

Prøv frisk tun med fennikel, grape, appelsin og granatæble. Frisk og lækkert.

Tun med fennikel og rosa grape

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 14 minutter

Tilberedningstid: 1 minut

Tid i alt: 15 minutter

INGREDIENSER

1 fennikel

1 lille radicchiosalat

½ citron

1 rosa grape

1 rød appelsin

1 granatæble

4 friske tunbøffer a ca. 100 g

Ekstra jomfruolivenolie

4 tsk. vinaigrette

4 spsk. ekstra jomfruolivenolie

1 spsk. hvidvinseddike

1 tsk. dijonsennep

Havsalt og friskkværnet sort peber

Topping

Rosa peberkorn

Tilberedning

  • Snit fennikel og radicchio ultrafint, og dryp straks med citronsaft.
  • Fileter grape og appelsin.
  • Tag kernerne ud af granatæblet, og pisk vinaigretten.
  • Gnid tunen let med olie, og grill eller steg den ca. 20 sekunder på hver side ved meget høj varme.
  • Giv et let drys salt på den første færdige side.
  • Anret salaten med citrusfrugtfi leter, granatæblekerner og tun.
  • Dryp med vinaigrette og knuste rosa perberkorn.

Lav traditionel julemad i nye og sundere klæder med I FORMs juleopskrifter

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: