Skøn og sund julemad - og en fryd for øjet.

Tun med fennikel og rosa grape

Prøv frisk tun med fennikel, grape, appelsin og granatæble. Frisk og lækkert.

13. december 2010 af I FORM

4 personer

1 fennikel
1 lille radicchiosalat
½ citron
1 rosa grape
1 rød appelsin
1 granatæble
4 friske tunbøffer a ca. 100 g
Ekstra jomfruolivenolie
4 tsk. af vinaigrette
4 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. dijonsennep
Havsalt og friskkværnet sort peber

Topping

Rosa peberkorn

Tilberedning

  • Snit fennikel og radicchio ultrafint, og dryp straks med citronsaft. 
  • Fileter grape og appelsin. 
  • Tag kernerne ud af granatæblet, og pisk vinaigretten.
  • Gnid tunen let med olie, og grill eller steg den ca. 20 sekunder på hver side ved meget høj varme. 
  • Giv et let drys salt på den første færdige side. 
  • Anret salaten med citrusfrugtfi leter, granatæblekerner og tun.
  • Dryp med vinaigrette og knuste rosa perberkorn.

Lav traditionel julemad i nye og sundere klæder med I FORMs juleopskrifter

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: