Sunde opskrifter Aftensmad Tun med fe... Tun med fennikel og rosa grape 15 minutter Prøv frisk tun med fennikel, grape, appelsin og granatæble. Frisk og lækkert. Af I FORM-redaktionen 12. december 2010 Skøn og sund julemad - og en fryd for øjet. Tun med fennikel og rosa grape Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. ½ fennikel ½ lille radicchiosalat ¼ citron ½ rosa grape ½ rød appelsin ½ granatæble 2 friske tunbøffer a ca. 100 g Ekstra jomfruolivenolie 2 tsk. vinaigrette 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie ½ spsk. hvidvinseddike ½ tsk. dijonsennep Havsalt og friskkværnet sort peber Topping Rosa peberkorn Tilberedning Snit fennikel og radicchio ultrafint, og dryp straks med citronsaft. Fileter grape og appelsin. Tag kernerne ud af granatæblet, og pisk vinaigretten. Gnid tunen let med olie, og grill eller steg den ca. 20 sekunder på hver side ved meget høj varme. Giv et let drys salt på den første færdige side. Anret salaten med citrusfrugtfi leter, granatæblekerner og tun. Dryp med vinaigrette og knuste rosa perberkorn. Lav traditionel julemad i nye og sundere klæder med I FORMs juleopskrifter LÆS OGSÅ: Tunmousse – nem og sund opskrift uden husblas og smør GrapefrugtFennikelFiskJulemad