Tun med fennikel og rosa grape

15 minutter

Prøv frisk tun med fennikel, grape, appelsin og granatæble. Frisk og lækkert.

Skøn og sund julemad - og en fryd for øjet.

Tun med fennikel og rosa grape

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • ½ fennikel
  • ½ lille radicchiosalat
  • ¼ citron
  • ½ rosa grape
  • ½ rød appelsin
  • ½ granatæble
  • 2 friske tunbøffer a ca. 100 g
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • 2 tsk. vinaigrette
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ spsk. hvidvinseddike
  • ½ tsk. dijonsennep
  • Havsalt og friskkværnet sort peber

Topping

  • Rosa peberkorn

Tilberedning

  • Snit fennikel og radicchio ultrafint, og dryp straks med citronsaft.

  • Fileter grape og appelsin.

  • Tag kernerne ud af granatæblet, og pisk vinaigretten.

  • Gnid tunen let med olie, og grill eller steg den ca. 20 sekunder på hver side ved meget høj varme.

  • Giv et let drys salt på den første færdige side.

  • Anret salaten med citrusfrugtfi leter, granatæblekerner og tun.

  • Dryp med vinaigrette og knuste rosa perberkorn.

Lav traditionel julemad i nye og sundere klæder med I FORMs juleopskrifter