Pizza med mandelbund, parmaskinke og artiskok

Klassisk pizza med et lækkert low carb tvist.

4. august 2013 af Michelle Kristensen

9 personer

Bund

1½ dl fint kokosmel
4 dl mandelmel
1 tsk. bagepulver
4 æg
3 spsk. olivenolie
1 dl kokosmælk
1 spsk. fiber

HUSK
½ tsk. havsalt/em

Sauce

½ dåse flåede tomater
½ dåse tomatpuré
1 tsk. oregano
1 tsk. basilikum
¼ finthakket chili
¼ tsk. havsalt
¼ tsk. friskkværnet peber

Fyld

100 g frisk ananas
1 pakke parmaskinke
5 artiskokhjerter fra dåse
80 g revet ost

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til bunden sammen, og rul den ud på en bageplade. Bag den i 10 min. ved 175 grader varmluft.
  • Bland ingredienserne til saucen sammen, og giv dem et opkog. Smør saucen ud på bunden, og skær ananas, artiskok og parmaskinke ud.
  • Kom de sidste ingredienser på pizzaen, og bag den i 15 min. ved samme varme.

Læs også: Sådan laver du en lækker og (næsten) sprød blomkålspizza

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: