Pizza med mandelbund, parmaskinke og artiskok

Klassisk pizza med et lækkert low carb tvist.

4. august 2013 af Michelle Kristensen

9 personer

Bund

1½ dl fint kokosmel
4 dl mandelmel
1 tsk. bagepulver
4 æg
3 spsk. olivenolie
1 dl kokosmælk
1 spsk. fiber

HUSK
½ tsk. havsalt/em

Sauce

½ dåse flåede tomater
½ dåse tomatpuré
1 tsk. oregano
1 tsk. basilikum
¼ finthakket chili
¼ tsk. havsalt
¼ tsk. friskkværnet peber

Fyld

100 g frisk ananas
1 pakke parmaskinke
5 artiskokhjerter fra dåse
80 g revet ost

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til bunden sammen, og rul den ud på en bageplade. Bag den i 10 min. ved 175 grader varmluft.
  • Bland ingredienserne til saucen sammen, og giv dem et opkog. Smør saucen ud på bunden, og skær ananas, artiskok og parmaskinke ud.
  • Kom de sidste ingredienser på pizzaen, og bag den i 15 min. ved samme varme.

En lækker bund af blomkål er et godt alternativ til den almindelige pizzabund. Prøv derfor også vores nemme opskrift på blomkålspizza med laks.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler