Pizza med mandelbund, parmaskinke og artiskok

30 minutter
298,8 kcal

Klassisk pizza med et lækkert low carb tvist.

Pizza med mandelbund, parmaskinke og artiskok

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

Bund

  • ⅓ dl fint kokosmel
  • ¾ dl mandelmel
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ¾ æg
  • ½ spsk. olivenolie
  • ¼ dl kokosmælk
  • ¼ spsk. fiber
  • ¼ tsk. havsalt

Sauce

  • ¼ ds. flåede tomater
  • ¼ ds. tomatpuré
  • ¼ tsk. oregano
  • ¼ tsk. basilikum
  • ¼ finthakket chili
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¼ tsk. friskkværnet peber

Fyld

  • 22 g frisk ananas
  • ¼ pak. parmaskinke
  • 1 artiskokhjerter fra dåse
  • 17 g revet ost

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til bunden sammen, og rul den ud på en bageplade. Bag den i 10 min. ved 175 grader varmluft.

  • Bland ingredienserne til saucen sammen, og giv dem et opkog. Smør saucen ud på bunden, og skær ananas, artiskok og parmaskinke ud.

  • Kom de sidste ingredienser på pizzaen, og bag den i 15 min. ved samme varme.

Læs også: Sådan laver du en lækker og (næsten) sprød blomkålspizza