Med hummerhaler og vandmelon.

Hummerhalesalat

Forfør din elskede med denne lækre forret bestående af en salat med hummerhaler, vandmelon og figner.

4. februar 2014 af I FORM

2 personer

150 g hummerhaler
To friske figner
300 g vandmelon uden kerner
50 g mozzarellaost
2 tsk. akaciehonning
½ tsk. stødt muskatnød
Havsalt
2 tsk. olivenolie til stegning


Sådan gør du

  • Steg hummerhalerne på panden i olivenolie i 3-4 minutter, og drys dem med salt.
  • Skær figner, vandmelon og mozzarella i mundrette stykker, og fordel frugt, hummerhaler og mozzarella.
  • Hæld honning over, og drys med muskatnød.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: