Gullaschsuppe med chili

80 minutter
465 kcal

Brug vinterens gode grøntsager i denne kraftige suppeklassiker.

Gullaschsuppe med chili

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 50 g tørsaltet gourmetbacon
  • 1 gult løg
  • 1 rød chili
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 500 g kalveinderlår
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 stor gulerod
  • 100 g knoldselleri
  • 1 bagekartoffel
  • 1 spsk. rosenpaprika
  • 1 spsk. koldpresset rapsolie
  • Havsalt og friskkværnet peber
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 1 spsk. konc. tomatpuré
  • 1 bundt timian, bindes med bomuldssnor

Topping

  • Bredbladet persille
  • Rapsoliedryp

Tilberedning

  • Skær bacon i tern, og steg dem gyldne, til fedtet er smeltet. Læg dem på fedtsugende papir.

  • Skær løg og chili (minus kerner) i tern, og sauter dem bløde og blanke i olivenolie.

  • Skær kalvekødet i små stykker, og tilsæt dem. Vend godt, og kom herefter baconternene i.

  • Skær peberfrugt, gulerod, selleri og kartoffel i tern, og kom det i gryden sammen med paprika. Vend godt, og tilsæt salt og peber.

  • Kom tomater og tomatpuré ved, og spæd nu med ca. 1,5 liter vand. Put timianbuketten i suppen, og lad det simre i 45 min. Tag timianbuketten op, kom rapsolien i, og pisk let med et piskeris, så kartoflerne jævner suppen lidt. Smag til med salt og peber.

  • Anret i varme suppekopper med et drys persille på toppen og et par dråber rapsolie.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background