Fuldkornspizza med kyllingeboller og mango

1 time
302 kcal

Lækker fuldkornspizza med kylling og frisk mango.

Fuldkornspizza med kyllingeboller og mango

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

Bund

  • ¼ pak. gær
  • ½ dl lunkent vand
  • ½ dl rugmel
  • ½ dl fuldkornshvedemel
  • ¼ tsk. salt
  • ½ spsk. olivenolie

Sauce

  • ¼ ds. flåede tomater
  • ¼ ds. tomatpuré
  • ¼ tsk. tørret oregano
  • ¼ tsk. tørret basilikum
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¼ tsk. friskkværnet peber

Fyld

  • 88 g kyllingefars
  • 22 g optøet spinat (pres vandet fra spinaten)
  • ¼ æg
  • ½ fed hvidløg
  • ¼ tsk. finthakket chili
  • ¼ tsk. salt
  • ¼ tsk. peber
  • ¼ tsk. olivenolie til stegning
  • ¼ bolsjestribet rødbede
  • grønne oliven
  • ¼ frisk forårsløg
  • ¼ mango
  • ¼ pak. frisk mozzarella
  • Frisk basilikum

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til bunden sammen. Hvis dejen er for klæg, tilsættes mere mel. Lad dejen hvile i 20 min. et lunt sted. Rul herefter dejen ud på en bageplade.

  • Rør kyllingefars, spinat, hvidløg, chili, æg, salt og peber sammen, form små kødboller, og steg dem på panden.

  • Skær rødbede, forårsløg, mango og mozzarella i den ønskede form.

  • Rør saucen sammen, og put den på pizzaen med kyllingeboller, forårsløg og rødbede.

  • Bag den i ca. 20 min. ved 175 grader varmluft. Når pizzaen er færdig, puttes de sidste ingredienser på, og så er den klar til servering.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en perfekt sund pizza