Sunde opskrifter Aftensmad Friske for... Friske forårsruller med kæmperejer 20 minutter Smukt, enkelt og knasende sundt. Af Anne Larsen 8. august 2012 Friske forårsruller med kæmperejer Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 6 kæmperejer med skal (black tiger-rejer) 1 gulerødder 1 stængler bladselleri 1 forårsløg ½ rød peberfrugt ¼ agurk 1 hjertesalater 1 avocadoer ½ lime ½ bundt koriander ½ bundt mynte 6 stk. rispapir til friske forårsruller, fås hos asiatiske købmænd Dressing ½ dl tamari, alternativt soja ½ spsk. sesamolie 1 spsk. sød chilisauce 1 spsk. peanutbutter 1 spsk. limesaft Havsalt og friskkværnet sort peber Tilberedning Grill rejerne, og pil skallen af (lad dog halespidsen sidde på), og lad dem afkøle. Skær gulerødder, selleri, forårsløg, peberfrugt og afkernet agurk i fine stave. Skyl og slyng salatbladene tørre. Skær avocadokødet i skiver, og dryp det med lime. Læg rispapiret i en skål med koldt vand et lille minut, til det er blødt. Tag det op, og læg det på en tallerken – fyld det med grønsagerne, salat, rejer og krydderurter. Pak det alt efter temperament helt eller delvist ind. Pisk dressingen, og smag den til med salt og peber. RejerSkaldyr