Fiskefrikadeller med krydderurtesalat
Friske fiskefrikadeller med masser af krydderurter og salat.
Friske fiskefrikadeller med masser af krydderurter og salat.
Fiskefrikadeller med frisk kryddeurtesalat
Skyl bærrene, og portionsanret dem, eller kom dem i et glas sammen med sukker og vaniljestang. Stil dem på køl i min. 4 timer.
Hak fisken i foodprocessor eller manuelt med kniv. Rør farsen med lidt salt og æg.
Hak det ene bundt dild og purløg, og vend det i farsen. Stil den på køl i 30 min. Skyl og tør salaterne grundigt.
Top med fyldet fra en passionsfrugt over hver portion.
Del resten af krydderurterne,og bland den ene del med salaterne. Resten hakkes.
Rør mayonnaise med skyr, vend krydderurterne i, og smag til med salt, peber og lime. Stil den på køl.
Form frikadeller, og steg disse ved middelvarme, ca. 10 min. Kom dem i ovnen ved 120 grader, hvor de holder sig varme, mens salaten og krydderurterne anrettes med brombær ved siden af, sauce verte, rugbrødsstave og lime.