Omelet med rød peber og estragon

20 minutter
389 kcal

Prøv denne supernemme og lækre omelet med rød peber og estragon, som kan laves på bare 20 minutter.

Omelet med peberfrugt på hvid tallerken

Omelet med rød peber og estragon

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 4 æg, mellemstore
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 35 g parmesanost
  • 2 kviste estragon eller bredbladet persille
  • 2 skiv. rugbrød

Sådan laver du omelet med peberfrugt

  • Pisk de fire æg med en gaffel, og stil til side.

  • Gør peberfrugterne i stand, og skær dem i ringe. Rist dem på en stegepande i olivenolie, og krydr let med salt og peber – husk, at parmesanost også salter lidt.

  • Når peberfrugterne er bløde, så tag halvdelen op, og hæld halvdelen af æggemassen over de resterende peberfrugter. Steg omeletten stabil på den ene side. Vend omeletten ved hjælp af et lille grydelåg, og steg den stabil på den anden side. Flyt omeletten over på en tallerken, og hold den varm, mens du laver den anden omelet.

  • Drys de varme omeletter med fintrevet parmesan, og anret med estragon. Servér evt. rugbrød til.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background