Sunde opskrifter Aftensmad Vegetarisk... Vegetarisk italiensk minestrone suppe 35 minutter 404 kcal Opskriften på selvomsorg når den er bedst. En krydret og fyldig minestrone, du kan lune dig på. Af Signe Moesby Leth 4. januar 2024 SUPPE En minestrone (med eller uden kød) er supersund, da du kan putte en masse grøntsager i. © wichmann+bendtsen Vegetarisk italiensk minestrone suppe Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 PERSONER ½ løg 1 fed hvidløg 1 stilke bladselleri 1 gulerødder ½ squash ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie 1 ds. hakkede tomater 1 spsk. tomatpuré ¼ liter grøntsagsbouillon ½ tsk. timian, tørret 1 laurbærblade 50 g suppehorn, gerne fuldkorn ½ ds. kidneybønner ½ ds. cannellinibønner Salt og peber Servering: Frisk basilikum 12 g parmesan Sådan gør du: Hak løg, hvidløg og bladselleri fint, og skær gulerod og squash i tern. Svits i olie i en stor gryde i 5 min. Tilsæt de øvrige ingredienser på nær suppehorn og bønner, og lad det simre i 10 min. Tilsæt suppehorn og bønner, og kog, til suppehornene er møre. Servér suppen med frisk basilikum og flager af parmesan. I FORM nr. 17/2023 GulerødderSquashBønnerSuppeVegetar-opskrifter