Vegetarisk italiensk minestrone suppe

35 minutter
404 kcal

Opskriften på selvomsorg når den er bedst. En krydret og fyldig minestrone, du kan lune dig på.

minestrone-suppe

SUPPE En minestrone (med eller uden kød) er supersund, da du kan putte en masse grøntsager i.

© wichmann+bendtsen

Vegetarisk italiensk minestrone suppe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 PERSONER

  • ½ løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stilke bladselleri
  • 1 gulerødder
  • ½ squash
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 1 spsk. tomatpuré
  • ¼ liter grøntsagsbouillon
  • ½ tsk. timian, tørret
  • 1 laurbærblade
  • 50 g suppehorn, gerne fuldkorn
  • ½ ds. kidneybønner
  • ½ ds. cannellinibønner
  • Salt og peber

Servering:

  • Frisk basilikum
  • 12 g parmesan

Sådan gør du:

  • Hak løg, hvidløg og bladselleri fint, og skær gulerod og squash i tern. Svits i olie i en stor gryde i 5 min.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser på nær suppehorn og bønner, og lad det simre i 10 min.
  • Tilsæt suppehorn og bønner, og kog, til suppehornene er møre.
  • Servér suppen med frisk basilikum og flager af parmesan.

I FORM nr. 17/2023