Maskerede vagtelæg

10 minutter

De maskerede vagtelæg med rogn og gurkemejecreme er en skøn sommerlig ret.

Maskerede vagtelæg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 vagtelæg
  • 2 tsk. rogn, fx ørredrogn
  • 2 ærteskud
  • Havsalt

Creme

  • dl mayonnaise
  • ½ dl skyr
  • ½ spsk. lime- eller citronsaft
  • Revet gurkemejerod, ca. 1 spsk., eller stødt gurkemeje, ca. 1 tsk.
  • Havsalt og kværnet sort peber

Sådan gør du

  • Kog æggene i 3 minutter.

  • Hæld koldt vand på, pil dem, og lad dem afkøle.

  • Rør cremen, og smag til.

  • Anret æg med creme i små glas, kom rogn og ærteskud på.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om stenbiderrogn