Maskerede vagtelæg

10 minutter

De maskerede vagtelæg med rogn og gurkemejecreme er en skøn sommerlig ret.

Maskerede vagtelæg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 vagtelæg
  • 2 tsk. rogn, fx ørredrogn
  • 2 ærteskud
  • Havsalt

Creme

  • dl mayonnaise
  • ½ dl skyr
  • ½ spsk. lime- eller citronsaft
  • Revet gurkemejerod, ca. 1 spsk., eller stødt gurkemeje, ca. 1 tsk.
  • Havsalt og kværnet sort peber

Sådan gør du

  • Kog æggene i 3 minutter.
  • Hæld koldt vand på, pil dem, og lad dem afkøle.
  • Rør cremen, og smag til.
  • Anret æg med creme i små glas, kom rogn og ærteskud på.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om stenbiderrogn


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background