Sunde opskrifter Aftensmad Maskerede ... Maskerede vagtelæg 10 minutter De maskerede vagtelæg med rogn og gurkemejecreme er en skøn sommerlig ret. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 1. juli 2014 Maskerede vagtelæg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 vagtelæg 2 tsk. rogn, fx ørredrogn 2 ærteskud Havsalt Creme dl mayonnaise ½ dl skyr ½ spsk. lime- eller citronsaft Revet gurkemejerod, ca. 1 spsk., eller stødt gurkemeje, ca. 1 tsk. Havsalt og kværnet sort peber Sådan gør du Kog æggene i 3 minutter. Hæld koldt vand på, pil dem, og lad dem afkøle. Rør cremen, og smag til. Anret æg med creme i små glas, kom rogn og ærteskud på. LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om stenbiderrogn Skyr