Maskerede vagtelæg

De maskerede vagtelæg med rogn og gurkemejecreme er en skøn sommerlig ret.

2. juli 2014 af Madskribent Anne Larsen & ernæringsekspert Martin Kreutzer

8 pers.

8 vagtelæg
8 tsk. rogn, fx ørredrogn
8 ærteskud
Havsalt


Creme

0,5 dl mayonnaise
2 dl skyr
2 spsk. lime- eller citronsaft
Revet gurkemejerod, ca. 1 spsk., eller stødt gurkemeje, ca. 1 tsk.
Havsalt og kværnet sort peber

Sådan gør du

  • Kog æggene i 3 minutter.
  • Hæld koldt vand på, pil dem, og lad dem afkøle.
  • Rør cremen, og smag til.
  • Anret æg med creme i små glas, kom rogn og ærteskud på.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: