Syltede kiwier med ingefær og enebær

20 minutter

Tilbehør

Syltede kiwier med ingefær og enebær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 500 g rørsukker
  • 12 enebær
  • Saften fra 1 citron
  • ½ dl æbleeddike
  • 500 g mini-kiwier
  • 4 skiver ingefær

Tilberedning

  • Bland sukker, enebær, citron og æbleeddike, og kog det op.
  • Kom kiwier i, og lad disse koge med ved svag varme 2 min.
  • Hæld på rene Atamonskyllede glas, og læg skiver af frisk ingefær øverst. Luk glasset, afkøl, og stil det i køleskab. De syltede kiwier holder sig i en måned.

Vil du have længere holdbarhed, tilsætter du et konserveringsmiddel. Lagen bliver lidt tyk og kan fint bruges som sirup til desserter og is. I stedet for mini-kiwier kan almindelige kiwier bruges, de skal dog skrubbes, eller skrælles, og skæres i kvarter først. De syltede kiwier kan bruges til ost, fisk eller fjerkræ.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background