Syltede kiwier med ingefær og enebær

20 minutter

Tilbehør

Syltede kiwier med ingefær og enebær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 500 g rørsukker
  • 12 enebær
  • Saften fra 1 citron
  • ½ dl æbleeddike
  • 500 g mini-kiwier
  • 4 skiver ingefær

Tilberedning

  • Bland sukker, enebær, citron og æbleeddike, og kog det op.
  • Kom kiwier i, og lad disse koge med ved svag varme 2 min.
  • Hæld på rene Atamonskyllede glas, og læg skiver af frisk ingefær øverst. Luk glasset, afkøl, og stil det i køleskab. De syltede kiwier holder sig i en måned.

Vil du have længere holdbarhed, tilsætter du et konserveringsmiddel. Lagen bliver lidt tyk og kan fint bruges som sirup til desserter og is. I stedet for mini-kiwier kan almindelige kiwier bruges, de skal dog skrubbes, eller skrælles, og skæres i kvarter først. De syltede kiwier kan bruges til ost, fisk eller fjerkræ.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background