Linsesuppe med rabarbersalsa

40 minutter
329,5 kcal

Giv din linsesuppe et frisk pust og servere den med en rabarbersalsa med pistacienødder og friskhakket persille.

Ret med linser og rabarber.

Linsesuppe med rabarber

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

4 personer

Suppe

  • ½ løg
  • 250 g gulerødder
  • 2 stilke rabarber
  • 50 g tørrede røde linser
  • ½ liter bouillon
  • ½ håndfuld frisk timian
  • ½ tsk. salt
  • ½-1 tsk. cayennepeber
  • 1 spsk. æbleeddike

Rabarber-pistacie-salsa

  • 25 g pistacienødder
  • 1 stilke rabarber
  • ½ tsk. agavesirup
  • 1½ spsk. hakket bredbl. persille
  • ½ spsk. æbleeddike
  • ½ fed presset hvidløg
  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ spsk. frisk timian
  • Havsalt

Topping

  • 1 dl skyr

Sådan laver du linsesuppe med rabarbersalsa

  • Skær løg, gulerødder og rabarber i tern.

  • Lad dem simre under låg med linser, bouillon

    og krydderier i 30 min.

  • Blend suppen, og smag til med eddike.

  • Rist pistacienødderne.

  • Skær rabarber i tern, kog dem i 5 min. med ½ dl vand og sirup, og lad dem køle af.

  • Bland alle ingredienserne i en foodprocessor til en mere ensartet masse.

  • Server suppen med skyr og salsa.

LÆS OGSÅ:Få gode råd til, hvordan du laver den bedste græskarsuppe.


Newsletter background