100
g
blandede salater, her radicchio, mizuna/rucola og hjertesalat
1
håndfuld
brøndkarse
1
lille rødløg
1
rosa grapefrugt
1
appelsin
1
syrligt æble
2
tsk.
koldpresset rapsolie
Sådan laver du kyllingesalat
Rist valnøddekernerne let på en tør pande.
Skær kyllingen i mindre stykker.
Varm olien op på panden, kom smør ved, og lade det bruse op.
Steg kyllingestykkerne, krydr med chili, salt og peber undervejs, og læg dem så på fedtsugende papir.
Skyl og slyng salater og brøndkarse, og skær rødløget i ringe.
Fileter citrusfrugterne: Skær bund og top af. Stil frugten op, skær skallen af oppefra og ned, inklusive alt det hvide. Skær fileterne frie mellem membranerne.
Skær æblerne i fine skiver til sidst, og dryp dem med saften fra fileteringen.
Anret salaten med kylling, citrusfileter, æble, valnødder, quinoa og løg. Dryp med rapsolie.