Kylling med safran, peberfrugter, appelsin og svesker

30 minutter
573 kcal

Kylling er en sikker hverdagsfavorit og her får du I FORMs udgave med safran, svesker, appelsin og peberfrugt. Velbekomme!

Kylling med safran, peberfrugter, appelsin og kikærter

KYLLING PÅ NYE MÅDER – velbekomme!

© wichmann+bendtsen

Kylling med safran, peberfrugter, appelsin og svesker

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 røde peberfrugter
  • ½ gult løg
  • 2 kyllingebryster, små
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 4 dl kyllinge- og/eller grønsagsbouillon
  • 1 nip safran
  • 1½ dl kokosmælk
  • 2 appelsiner
  • 6 svesker med sten, kan undværes
  • 1 dl kikærter fra dåse
  • 100 g spinat, frisk
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Lidt bredbladet persille

Sådan gør du

  • Skær peberfrugterne i lidt grove stykker, og skær løg i tern.
  • Brun kyllingen hurtigt i olie i en stor gryde, og svits så peberfrugter og løg med.
  • Spæd med bouillon, og kom safran og kokosmælk i gryden. Lad retten simre i 15 min.Vend kyllingen undervejs.
  • Skær den halve appelsin i små stykker, og pres den anden halvdel.
  • Tilsæt svesker, kikærter og spinat, og lad retten koge godt op, så spinaten ‘klasker sammen´.
  • Tilsæt appelsinstykker- og saft, og smag til med salt og peber. Anret med persille.