Sunde opskrifter Aftensmad Kylling me... Kylling med safran, peberfrugter, appelsin og svesker 30 minutter 573 kcal Kylling er en sikker hverdagsfavorit og her får du I FORMs udgave med safran, svesker, appelsin og peberfrugt. Velbekomme! Af Anne Larsen 21. december 2021 KYLLING PÅ NYE MÅDER – velbekomme! © wichmann+bendtsen Kylling med safran, peberfrugter, appelsin og svesker Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 røde peberfrugter ½ gult løg 2 kyllingebryster, små 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie 4 dl kyllinge- og/eller grønsagsbouillon 1 nip safran 1½ dl kokosmælk 2 appelsiner 6 svesker med sten, kan undværes 1 dl kikærter fra dåse 100 g spinat, frisk Havsalt Sort peber, friskkværnet Lidt bredbladet persille Sådan gør du Skær peberfrugterne i lidt grove stykker, og skær løg i tern. Brun kyllingen hurtigt i olie i en stor gryde, og svits så peberfrugter og løg med. Spæd med bouillon, og kom safran og kokosmælk i gryden. Lad retten simre i 15 min.Vend kyllingen undervejs. Skær den halve appelsin i små stykker, og pres den anden halvdel. Tilsæt svesker, kikærter og spinat, og lad retten koge godt op, så spinaten ‘klasker sammen´. Tilsæt appelsinstykker- og saft, og smag til med salt og peber. Anret med persille. KyllingAppelsinPeberfrugt