Kylling med safran, peberfrugter, appelsin og svesker

30 minutter
573 kcal

Kylling er en sikker hverdagsfavorit og her får du I FORMs udgave med safran, svesker, appelsin og peberfrugt. Velbekomme!

Kylling med safran, peberfrugter, appelsin og kikærter

KYLLING PÅ NYE MÅDER – velbekomme!

© wichmann+bendtsen

Kylling med safran, peberfrugter, appelsin og svesker

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 røde peberfrugter
  • ½ gult løg
  • 2 kyllingebryster, små
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 4 dl kyllinge- og/eller grønsagsbouillon
  • 1 nip safran
  • 1½ dl kokosmælk
  • 2 appelsiner
  • 6 svesker med sten, kan undværes
  • 1 dl kikærter fra dåse
  • 100 g spinat, frisk
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Lidt bredbladet persille

Sådan gør du

  • Skær peberfrugterne i lidt grove stykker, og skær løg i tern.
  • Brun kyllingen hurtigt i olie i en stor gryde, og svits så peberfrugter og løg med.
  • Spæd med bouillon, og kom safran og kokosmælk i gryden. Lad retten simre i 15 min.Vend kyllingen undervejs.
  • Skær den halve appelsin i små stykker, og pres den anden halvdel.
  • Tilsæt svesker, kikærter og spinat, og lad retten koge godt op, så spinaten ‘klasker sammen´.
  • Tilsætt appelsinstykker- og saft, og smag til med salt og peber. Anret med persille.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background