Kylling med quinoa og grønne bønner

Så enkelt kan det gøres: En nem og sund ret til frokost eller aftensmad. Velbekomme!

31. januar 2017

Kylling med quinoa og grønne bønner

2 personer

120 g quinoa

2 stk. kyllingebrystfilet

Ekstra jomfruolivenolie

Havsalt

Kværnet sort peber

200 g frosne grønne bønner

100 g semidried tomater

40 g parmesanost

Sådan laver du kyllingesalat

  • Kog quinoa efter emballagens anvisning.
  • Gnid kyllingefileterne med olie, og krydr med salt og peber. 
  • Steg dem på en grillpande; først ved høj varme på hver side, skru så ned for varmen, og steg dem færdige ved middelvarme i ca. 7 minutter på hver side.
  • Giv bønnerne et opkog i letsaltet vand, og hæld straks vandet fra. 
  • Anret dem med kylling i strimler, quinoa, semidried tomater og høvlede flager parmesan.

Ud over at smage super godt er denne ret også fyldt med gode proteiner. Her finder du nogle af de råvarer, der indeholder allerflest proteiner pr. 100 g.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 663 kcal
Protein: 51 g
Fedt: 19,3 g
Kulhydrat: 77,8 g
Kostfibre: 12,9 g


Det behøver ikke at være besværligt at lave lækker og sund aftensmad. Her finder du en lang række opskrifter på aftensmad, du kan lave på under 30 minutter.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler