Kylling med quinoa og grønne bønner
2 personer
120 g quinoa
2 stk. kyllingebrystfilet
Ekstra jomfruolivenolie
Havsalt
Kværnet sort peber
200 g frosne grønne bønner
100 g semidried tomater
40 g parmesanost
Sådan laver du kyllingesalat
- Kog quinoa efter emballagens anvisning.
- Gnid kyllingefileterne med olie, og krydr med salt og peber.
- Steg dem på en grillpande; først ved høj varme på hver side, skru så ned for varmen, og steg dem færdige ved middelvarme i ca. 7 minutter på hver side.
- Giv bønnerne et opkog i letsaltet vand, og hæld straks vandet fra.
- Anret dem med kylling i strimler, quinoa, semidried tomater og høvlede flager parmesan.
Ud over at smage super godt er denne ret også fyldt med gode proteiner. Her finder du nogle af de råvarer, der indeholder allerflest proteiner pr. 100 g.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 663 kcal
Protein: 51 g
Fedt: 19,3 g
Kulhydrat: 77,8 g
Kostfibre: 12,9 g