Kartoffelsalat med ærter og parmaskinke

30 minutter
377 kcal

Giv kartoffelsalaten en opdatering. Med få ingredienser kan du på bare 30 minutter lave en skøn kartoffelsalat med ærter og parmaskinke. Velbekomme!

Tallerken med kartoffelsalat

Kartoffelsalat med ærter og parmaskinke

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 300 g kartofler
  • 1 dl Cultura
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Dijonsennep
  • 100 g ærter, friske eller optøede fra frost (med bælge vejer de ca. 250 g)
  • 100 g blandede salater
  • 6 skiver parmaskinke
  • ½ bundt purløg
  • 2 skiver fuldkorns­rugbrød

Sådan laver du kartoffelsalat

  • Skrub kartoflerne, og kog dem i 15 min. Lad dem køle lidt af.
  • Rør Cultura med salt, peber og lidt dijonsennep.
  • Bælg ærterne, hvis du har købt dem friske. Skyl salatbladene, og slyng dem tørre.
  • Skær kartoflerne i halve, og vend dem i dressingen sammen med ærter og salat.
  • Anret kartoffelsalat og parmaskinke på to tallerkner, og drys med purløg. Spis et stykke rugbrød til.

Næringsindhold pr. person: