Sunde opskrifter Aftensmad Kartoffels... Kartoffelsalat med ærter og parmaskinke 30 minutter 377 kcal Giv kartoffelsalaten en opdatering. Med få ingredienser kan du på bare 30 minutter lave en skøn kartoffelsalat med ærter og parmaskinke. Velbekomme! Af Helle Brønnum Carlsen 28. januar 2019 Kartoffelsalat med ærter og parmaskinke Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 300 g kartofler 1 dl Cultura Havsalt Sort peber, friskkværnet Dijonsennep 100 g ærter, friske eller optøede fra frost (med bælge vejer de ca. 250 g) 100 g blandede salater 6 skiver parmaskinke ½ bundt purløg 2 skiver fuldkornsrugbrød Sådan laver du kartoffelsalat Skrub kartoflerne, og kog dem i 15 min. Lad dem køle lidt af. Rør Cultura med salt, peber og lidt dijonsennep. Bælg ærterne, hvis du har købt dem friske. Skyl salatbladene, og slyng dem tørre. Skær kartoflerne i halve, og vend dem i dressingen sammen med ærter og salat. ÆrterSalatRugbrødKartofler