Kalkun med champignon a la creme og palmekål

30 minutter
323 kcal

30 minutter. Længere tid behøver det ikke at tage at lave en lækker middag med kalkun, palmekål og champignons i flødesauce, der er lige så let at lave, som den er lav i kalorier.

Kalkun med champignon a la creme og palmekål

GØR HVER DAG TIL EN FEST Kalkun med cremet champignonsauce og palmekål, der er klar på 30 minutter.

Kalkun med champignon a la creme og palmekål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g palmekål, nettovægt
  • 250 g champignoner
  • 2 skiver kalkunbryst, ca. 150 g pr. stk.
  • Ekstra jomfru-olivenolie
  • 1 dl kyllingebouillon
  • 2 spsk. piskefløde
  • 1 økolime, saft og skal
  • Lidt frisk ingefær
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 stilk bredbladet persille

Sådan laver du kalkun med champignon a la creme og palmekål

  • Fjern stilke og midterstrenge fra kålbladene. Skær resten i mindre stykker, skyl dem grundigt, og slyng dem tørre.

  • Gør champignoner i stand, og skær dem i kvarter.

  • Dup kalkunkødet tørt. Kom lidt olivenolie på en stor slip-let-pande, steg kødet, og læg champignoner på undervejs.

  • Hæld bouillon ved, og lad det koge op. Kom fløde ved, og lad det simre lidt, så saucen bliver cremet.

  • Skær limeskallen i fine strimler med et juliennejern, og kom dem ved. Smag saucen til med limesaft, fintrevet ingefær, salt og peber.

  • Steg kålen på en anden pande i ganske lidt olivenolie, og smag til med salt.

  • Anret kalkunkødet med champignoner, sauce og persille – og kål ved siden af.

Er I meget sultne, så kog 100 g fuldkornspasta, og servér til. Det giver ca. 170 kcal ekstra pr. person.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background