- Fjern stilke og midterstrenge fra kålbladene. Skær resten i mindre stykker, skyl dem grundigt, og slyng dem tørre.
- Gør champignoner i stand, og skær dem i kvarter.
- Dup kalkunkødet tørt. Kom lidt olivenolie på en stor slip-let-pande, steg kødet, og læg champignoner på undervejs.
- Hæld bouillon ved, og lad det koge op. Kom fløde ved, og lad det simre lidt, så saucen bliver cremet.
- Skær limeskallen i fine strimler med et juliennejern, og kom dem ved. Smag saucen til med limesaft, fintrevet ingefær, salt og peber.
- Steg kålen på en anden pande i ganske lidt olivenolie, og smag til med salt.
- Anret kalkunkødet med champignoner, sauce og persille – og kål ved siden af.
Er I meget sultne, så kog 100 g fuldkornspasta, og servér til. Det giver ca. 170 kcal ekstra pr. person.