Kalkun med champignon a la creme og palmekål

30 minutter
323 kcal

30 minutter. Længere tid behøver det ikke at tage at lave en lækker middag med kalkun, palmekål og champignons i flødesauce, der er lige så let at lave, som den er lav i kalorier.

Kalkun med champignon a la creme og palmekål

GØR HVER DAG TIL EN FEST Kalkun med cremet champignonsauce og palmekål, der er klar på 30 minutter.

Kalkun med champignon a la creme og palmekål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g palmekål, nettovægt
  • 250 g champignoner
  • 2 skiver kalkunbryst, ca. 150 g pr. stk.
  • Ekstra jomfru-olivenolie
  • 1 dl kyllingebouillon
  • 2 spsk. piskefløde
  • 1 økolime, saft og skal
  • Lidt frisk ingefær
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 stilk bredbladet persille

Sådan laver du kalkun med champignon a la creme og palmekål

  • Fjern stilke og midterstrenge fra kålbladene. Skær resten i mindre stykker, skyl dem grundigt, og slyng dem tørre.

  • Gør champignoner i stand, og skær dem i kvarter.

  • Dup kalkunkødet tørt. Kom lidt olivenolie på en stor slip-let-pande, steg kødet, og læg champignoner på undervejs.

  • Hæld bouillon ved, og lad det koge op. Kom fløde ved, og lad det simre lidt, så saucen bliver cremet.

  • Skær limeskallen i fine strimler med et juliennejern, og kom dem ved. Smag saucen til med limesaft, fintrevet ingefær, salt og peber.

  • Steg kålen på en anden pande i ganske lidt olivenolie, og smag til med salt.

  • Anret kalkunkødet med champignoner, sauce og persille – og kål ved siden af.

Er I meget sultne, så kog 100 g fuldkornspasta, og servér til. Det giver ca. 170 kcal ekstra pr. person.