Sunde opskrifter Aftensmad Waldorfsal... Waldorfsalat med tranebær 25 minutter 179 kcal En sund udgave af den klassiske waldorfsalat med spinat og tranbær, egner sin perfekt til din sunde sammenskuds-julefrokost. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 16. november 2014 Undgå stress og røde kinder denne jul, og invitere dine gæster til sund julemad. Waldorfsalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. Salat 20 g valnøddekerner ¼ pak. spæd spinat ⅓ stort elstaræble eller lignende syrligt og sprødt æble Citronsaft 50 g blå druer 1 stængler bladselleri 1 spsk. tørrede tranebær Dressing ⅓ dl koldpresset rapsolie ¼ dl æbleeddike Havsalt og friskkværnet sort peber. Sådan gør du Rist valnøddekernerne let på en tør pande. Skyl spinaten grundigt, og slyng den helt tør. Skær æblet i fine tern, og vend dem i citronsaft. Del druerne i halve. Skær bladselleri i fine skiver. Pisk dressingen, og smag den til med salt og peber. Anret spinaten med æble, druer, bladselleri, valnødder og tranebær. Dryp med dele af dressingen, ca. 3 spsk. JulJulemad