Jordskokkesuppe med fyld
Sådan laver du en nem og lækker jordskokkesuppe med hvide bønner og persille på kun 30 minutter.
Sådan laver du en nem og lækker jordskokkesuppe med hvide bønner og persille på kun 30 minutter.
Gør porren i stand, skær den i ringe, skyl og læg dem i en sigte til afdrypning.
Varm 1 spsk. olivenolie op, og sauter porreringene bløde og blanke.
Gør imens persillerod og jordskokker i stand.
Skrub eller skræl dem, og skær dem i tern.
Kom ternene i gryden, og vend godt.
Spæd med bouillon, og lad suppen simre i 10 minutter.
Blend suppen med kokosmælk, og smag til med salt.
Kom bønnerne i.
Gør persille i stand, og steg det kort tid i lidt olivenolie, læg det på fedtsugende papir.
Rist hasselnødderne, og gnid skallen af (eller køb dem sådanunder navnet Piemontenødder).
Anret suppen med persille, friskkværnet sort peber og nødder.