Sunde opskrifter Aftensmad Jordskokke... Jordskokkesuppe med fyld 30 minutter 397 kcal Sådan laver du en nem og lækker jordskokkesuppe med hvide bønner og persille på kun 30 minutter. Af Anne Larsen 11. oktober 2016 Jordskokkesuppe med hvide bønner og persille Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 dl opblødte og kogte hvide bønner, svarer til 1 dl tørrede 1 porre Ekstra jomfruolivenolie 100 g persillerod 200 g jordskokker 6 dl kyllinge/grønsagsbouillon 1 dl kokosmælk Havsalt 2 stilke persille 4 hasselnøddekerner, ristede Sådan laver du jordskokkesuppe med fyld Gør porren i stand, skær den i ringe, skyl og læg dem i en sigte til afdrypning. Varm 1 spsk. olivenolie op, og sauter porreringene bløde og blanke. Gør imens persillerod og jordskokker i stand. Skrub eller skræl dem, og skær dem i tern. Kom ternene i gryden, og vend godt. Spæd med bouillon, og lad suppen simre i 10 minutter. Blend suppen med kokosmælk, og smag til med salt. Kom bønnerne i. Gør persille i stand, og steg det kort tid i lidt olivenolie, læg det på fedtsugende papir. Rist hasselnødderne, og gnid skallen af (eller køb dem sådanunder navnet Piemontenødder). Anret suppen med persille, friskkværnet sort peber og nødder. JordskokHvide bønnerVegetar-opskrifterSuppe