Sunde opskrifter Aftensmad Indisk tom... Indisk tomat-grøntsagssuppe med kikærter 30 minutter 612 kcal Suppe og grøntsager er altid lækkert - og her fås de i en endnu bedre kombination. Prøv selv vores indisk inspirerede tomat-grøntsagssuppe med kikærter! Af Anne Larsen 21. februar 2022 SÆT GRØNTSAGER PÅ SKEMAET — med denne lækre suppe! © wichmann+bendtsen Indisk tomat-grøntsagssuppe med kikærter Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 2 stængel bladselleri 1 grøn chili 2 løg, lille 2 fed hvidløg 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie 2 tsk. karry ½ tsk. chiliflager, stødte og tørrede 2 tsk. gurkemejerod eller ½ tsk. stødt, tørret 2 stængel citrongræs 400 g blomkålsbuketter 2 tomat 2 lille knold ingefærrod 4 dl grøntsags- eller kyllingebouillon 1 ds. flåede tomater Havsalt og kværnet sort peber Havsalt 2 dl kokosmælk 140 g kikærter fra dåse 2 lime, saften 2 stængel frisk koriander Sådan gør du Skær bladselleri, chili, løg og hvidløg i skiver, og steg det blødt og blankt i olie. Kom karry, chiliflager og fintrevet gurkemeje ved. Slå på citrongræs med en kniv, find det inderste bløde hvide, og skær det fint. Kom det i gryden sammen med blomkålsbuketter. Skær tomaten i tern, og kom den i gryden sammen med revet ingefær. Spæd med bouillon og flåede tomater, og tilsæt lidt salt. Lad suppen simre i 10 min., kom kokosmælk og kikærter i, og lad den simre færdig i 5 min. Smag til med limesaft, salt og peber. Anret med koriander. SuppeTomatKikærter