Grillet spidskål

10 minutter
177 kcal

I FORMs bud på det perfekte tilbehør til grillen: grillet spidskål med citron.

Tallerken med grillet spidskål

LÆKKERT TILBEHØR TIL DIN GRILLAFTEN - grillet spidskål

© wichmann+bendtsen

Grillet spidskål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • ½ stort spidskål
  • 1½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ økocitron, skallen

Sådan gør du

  • Del kålhovedet i 4 lige store stykker. Sørg for at lade stokken blive på.
  • Pensl med olie, og grill 2 min. på hver side.
  • Drys med salt, peber og citronskal.

TIP! Romaine og hjertesalat kan også sagtens tåle en tur på grillen.