Grillet spidskål

10 minutter
177 kcal

I FORMs bud på det perfekte tilbehør til grillen: grillet spidskål med citron.

Tallerken med grillet spidskål

LÆKKERT TILBEHØR TIL DIN GRILLAFTEN - grillet spidskål

© wichmann+bendtsen

Grillet spidskål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • ½ stort spidskål
  • 1½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ økocitron, skallen

Sådan gør du

  • Del kålhovedet i 4 lige store stykker. Sørg for at lade stokken blive på.
  • Pensl med olie, og grill 2 min. på hver side.
  • Drys med salt, peber og citronskal.

TIP! Romaine og hjertesalat kan også sagtens tåle en tur på grillen.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background