Grillet spidskål

10 minutter
177 kcal

I FORMs bud på det perfekte tilbehør til grillen: grillet spidskål med citron.

Tallerken med grillet spidskål

LÆKKERT TILBEHØR TIL DIN GRILLAFTEN - grillet spidskål

© wichmann+bendtsen

Grillet spidskål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • ½ stort spidskål
  • 1½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ økocitron, skallen

Sådan gør du

  • Del kålhovedet i 4 lige store stykker. Sørg for at lade stokken blive på.
  • Pensl med olie, og grill 2 min. på hver side.
  • Drys med salt, peber og citronskal.

TIP! Romaine og hjertesalat kan også sagtens tåle en tur på grillen.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background