Sunde opskrifter Aftensmad Grillede k... Grillede kammuslinger med sennepscreme og rød skovsyre 5 minutter Server de grillede kammuslinger med sennepscreme til din tapasaften, eller brug dem som forret en dejlig sommeraften. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 1. juli 2014 Grillede kammuslinger med sennepscreme og rød skovsyre Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 kammuslinger Ekstra jomfruolivenolie Havsalt og kværnet sort peber Rød skovsyre eller brøndkarse Creme ½ dl skyr ½ spsk. mayonnaise ¼ spsk. grov dijonsennep Havsalt og kværnet sort peber Lime eller citron Sådan gør du Rør cremen, og smag den til. Dup kammuslingerne tørre. Pensl med olie, og grill eller steg dem ca. 1 minut på hver side. Giv dem et let drys salt og peber. Anret muslingerne på cremen, og top med krydderurt. SkaldyrSkyr