Grillede kammuslinger med sennepscreme og rød skovsyre

5 minutter

Server de grillede kammuslinger med sennepscreme til din tapasaften, eller brug dem som forret en dejlig sommeraften.

Grillede kammuslinger med sennepscreme og rød skovsyre

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 kammuslinger
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • Rød skovsyre eller brøndkarse

Creme

  • ½ dl skyr
  • ½ spsk. mayonnaise
  • ¼ spsk. grov dijonsennep
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • Lime eller citron

Sådan gør du

  • Rør cremen, og smag den til.
  • Dup kammuslingerne tørre. Pensl med olie, og grill eller steg dem ca. 1 minut på hver side.
  • Giv dem et let drys salt og peber.
  • Anret muslingerne på cremen, og top med krydderurt.