Grillede kammuslinger med sennepscreme og rød skovsyre

Server de grillede kammuslinger med sennepscreme til din tapasaften, eller brug dem som forret en dejlig sommeraften.

8 pers.

8 kammuslinger
Ekstra jomfruolivenolie
Havsalt og kværnet sort peber
Rød skovsyre eller brøndkarse

Creme

2 dl skyr
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. grov dijonsennep
Havsalt og kværnet sort peber
Lime eller citron


Sådan gør du

  • Rør cremen, og smag den til.
  • Dup kammuslingerne tørre. Pensl med olie, og grill eller steg dem ca. 1 minut på hver side.
  • Giv dem et let drys salt og peber.
  • Anret muslingerne på cremen, og top med krydderurt.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: