Grillede kammuslinger med sennepscreme og rød skovsyre

Server de grillede kammuslinger med sennepscreme til din tapasaften, eller brug dem som forret en dejlig sommeraften.

2. juli 2014 af Madskribent Anne Larsen & ernæringsekspert Martin Kreutzer

8 pers.

8 kammuslinger
Ekstra jomfruolivenolie
Havsalt og kværnet sort peber
Rød skovsyre eller brøndkarse

Creme

2 dl skyr
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. grov dijonsennep
Havsalt og kværnet sort peber
Lime eller citron


Sådan gør du

  • Rør cremen, og smag den til.
  • Dup kammuslingerne tørre. Pensl med olie, og grill eller steg dem ca. 1 minut på hver side.
  • Giv dem et let drys salt og peber.
  • Anret muslingerne på cremen, og top med krydderurt.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler