Fladbrød med yoghurt og hvidløg

20 minutter
276 kcal

En mellemøstlig klassiker, der er det perfekt tilbehør til mange fantastiske retter.

Fladbrød

DET PERFEKTE TILBEHØR – til hverdagens og weekendens retter!

© wichmann+bendtsen

Fladbrød med yoghurt og hvidløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 1 dl hvedemel
  • ½ dl fuldkornsmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 dl græsk yoghurt, 2 %
  • 1½ spsk. smør
  • ¼ tsk. salt
  • ½ fed hvidløg
  • ½ håndfuld bredbladet persille

Sådan gør du

  • Rør mel og bagepulver sammen. Rør yoghurten i lidt ad gangen, og ælt, til du har en jævn og lind dej.
  • Del i 4, og rul dem ud i papirtynde fladbrød.
  • Smelt smørret, og rør det sammen med knust hvidløg og finthakket persille.
  • Pensl fladbrødene med smørret, og steg dem på panden ved medium varme i ca. 2 min. på hver side.

LÆS OGSÅ: Hvad er hvidløg godt for?

TIP! Fladbrødene kan fryses ned og bruges senere, fx i madpakken.