Sunde opskrifter Aftensmad Fladbrød m... Fladbrød med yoghurt og hvidløg 20 minutter 276 kcal En mellemøstlig klassiker, der er det perfekt tilbehør til mange fantastiske retter. Af Signe Moesby Leth 21. december 2021 DET PERFEKTE TILBEHØR – til hverdagens og weekendens retter! © wichmann+bendtsen Fladbrød med yoghurt og hvidløg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk. 1 dl hvedemel ½ dl fuldkornsmel 1 tsk. bagepulver 1 dl græsk yoghurt, 2 % 1½ spsk. smør ¼ tsk. salt ½ fed hvidløg ½ håndfuld bredbladet persille Sådan gør du Rør mel og bagepulver sammen. Rør yoghurten i lidt ad gangen, og ælt, til du har en jævn og lind dej. Del i 4, og rul dem ud i papirtynde fladbrød. Smelt smørret, og rør det sammen med knust hvidløg og finthakket persille. Pensl fladbrødene med smørret, og steg dem på panden ved medium varme i ca. 2 min. på hver side. LÆS OGSÅ: Hvad er hvidløg godt for? TIP! Fladbrødene kan fryses ned og bruges senere, fx i madpakken. Hvidløg