Fladbrød med yoghurt og hvidløg

20 minutter
276 kcal

En mellemøstlig klassiker, der er det perfekt tilbehør til mange fantastiske retter.

Fladbrød

DET PERFEKTE TILBEHØR – til hverdagens og weekendens retter!

© wichmann+bendtsen

Fladbrød med yoghurt og hvidløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 1 dl hvedemel
  • ½ dl fuldkornsmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 dl græsk yoghurt, 2 %
  • 1½ spsk. smør
  • ¼ tsk. salt
  • ½ fed hvidløg
  • ½ håndfuld bredbladet persille

Sådan gør du

  • Rør mel og bagepulver sammen. Rør yoghurten i lidt ad gangen, og ælt, til du har en jævn og lind dej.
  • Del i 4, og rul dem ud i papirtynde fladbrød.
  • Smelt smørret, og rør det sammen med knust hvidløg og finthakket persille.
  • Pensl fladbrødene med smørret, og steg dem på panden ved medium varme i ca. 2 min. på hver side.

TIP! Fladbrødene kan fryses ned og bruges senere, fx i madpakken.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background