Fladbrød med yoghurt og hvidløg

20 minutter
276 kcal

En mellemøstlig klassiker, der er det perfekt tilbehør til mange fantastiske retter.

Fladbrød

DET PERFEKTE TILBEHØR – til hverdagens og weekendens retter!

© wichmann+bendtsen

Fladbrød med yoghurt og hvidløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 1 dl hvedemel
  • ½ dl fuldkornsmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 dl græsk yoghurt, 2 %
  • 1½ spsk. smør
  • ¼ tsk. salt
  • ½ fed hvidløg
  • ½ håndfuld bredbladet persille

Sådan gør du

  • Rør mel og bagepulver sammen. Rør yoghurten i lidt ad gangen, og ælt, til du har en jævn og lind dej.
  • Del i 4, og rul dem ud i papirtynde fladbrød.
  • Smelt smørret, og rør det sammen med knust hvidløg og finthakket persille.
  • Pensl fladbrødene med smørret, og steg dem på panden ved medium varme i ca. 2 min. på hver side.

TIP! Fladbrødene kan fryses ned og bruges senere, fx i madpakken.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background