med min. 20 % mindre fedt.

Durum med kebab

Kongen af kebab-biksens durumrulle er ofte en fedtbasse af karat. I FORM viser dig, hvordan din yndlingssynder kan gøres sund og lækker.

11. juli 2014 af I FORM

2 pers.

2 oksebøffer (eller 4 kyllingefileter)
½ tsk. stødt koriander
½ tsk. stødt fennikel
½ tsk. stødt spidskommen
¼ tsk. peber
½ fed hvidløg x 2
1 knivspids chiliflager
½ tsk. paprika
1 løg
1 spsk. olivenolie
½ dl skyr
2 fuldkornsfladbrød
1 tomat
¼ agurk
¼ rødløg
Limesaft
Evt. lidt frisk koriander

Sådan gør du

  • Bland krydderier og olie i en skål, og lad kødet marinere i lagen med snittet løg i en time.
  • Steg det kort ved kraftig varme. Lad kødet hvile ca. 5 min., og skær det i strimler.
  • Rør en hvidløgsdressing af skyr, ½ fed hvidløg, salt og peber.
  • Varm fuldkornsfladbrødene. Skær tomat, agurk og løg.
  • Fordel alt på brødet. Dryp med lime, og pynt med koriander.

En lækker bund af blomkål er et godt alternativ til den almindelige pizzabund. Prøv derfor også vores nemme opskrift på blomkålspizza med laks.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: