Durum med kebab

75 minutter

Kongen af kebab-biksens durumrulle er ofte en fedtbasse af karat. I FORM viser dig, hvordan din yndlingsfastfood kan gøres sund og lækker.

med min. 20 % mindre fedt.

Durum med kebab

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 oksebøffer (eller 4 kyllingefileter)
  • ½ tsk. stødt koriander
  • ½ tsk. stødt fennikel
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • ¼ tsk. peber
  • ½ fed hvidløg x 2
  • 1 knsp. chiliflager
  • ½ tsk. paprika
  • 1 løg
  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ dl skyr
  • 2 fuldkornsfladbrød
  • 1 tomat
  • ¼ agurk
  • ¼ rødløg
  • Limesaft
  • Evt. lidt frisk koriander

Sådan laver du hjemmelavet durum med kebab

  • Bland krydderier og olie i en skål, og lad kødet marinere i lagen med snittet løg i en time.
  • Steg det kort ved kraftig varme. Lad kødet hvile ca. 5 min., og skær det i strimler.
  • Rør en hvidløgsdressing af skyr, ½ fed hvidløg, salt og peber.
  • Varm fuldkornsfladbrødene. Skær tomat, agurk og løg.
  • Fordel alt på brødet. Dryp med lime, og pynt med koriander.

En lækker bund af blomkål er et godt alternativ til den almindelige pizzabund. Prøv derfor også vores nemme opskrift på blomkålspizza med laks.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background