Durum med kebab

75 minutter

Kongen af kebab-biksens durumrulle er ofte en fedtbasse af karat. I FORM viser dig, hvordan din yndlingsfastfood kan gøres sund og lækker.

med min. 20 % mindre fedt.

Durum med kebab

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 oksebøffer (eller 4 kyllingefileter)
  • ½ tsk. stødt koriander
  • ½ tsk. stødt fennikel
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • ¼ tsk. peber
  • ½ fed hvidløg x 2
  • 1 skvis chiliflager
  • ½ tsk. paprika
  • 1 løg
  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ dl skyr
  • 2 fuldkornsfladbrød
  • 1 tomat
  • ¼ agurk
  • ¼ rødløg
  • Limesaft
  • Evt. lidt frisk koriander

Sådan laver du hjemmelavet durum med kebab

  • Bland krydderier og olie i en skål, og lad kødet marinere i lagen med snittet løg i en time.
  • Steg det kort ved kraftig varme. Lad kødet hvile ca. 5 min., og skær det i strimler.
  • Rør en hvidløgsdressing af skyr, ½ fed hvidløg, salt og peber.
  • Varm fuldkornsfladbrødene. Skær tomat, agurk og løg.
  • Fordel alt på brødet. Dryp med lime, og pynt med koriander.

En lækker bund af blomkål er et godt alternativ til den almindelige pizzabund. Prøv derfor også vores nemme opskrift på blomkålspizza med laks.