Sunde opskrifter Aftensmad Durum med ... Durum med kebab 75 minutter Kongen af kebab-biksens durumrulle er ofte en fedtbasse af karat. I FORM viser dig, hvordan din yndlingsfastfood kan gøres sund og lækker. Af I FORM-redaktionen 10. juli 2014 med min. 20 % mindre fedt. Durum med kebab Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 oksebøffer (eller 4 kyllingefileter) ½ tsk. stødt koriander ½ tsk. stødt fennikel ½ tsk. stødt spidskommen ¼ tsk. peber ½ fed hvidløg x 2 1 knsp. chiliflager ½ tsk. paprika 1 løg 1 spsk. olivenolie ½ dl skyr 2 fuldkornsfladbrød 1 tomat ¼ agurk ¼ rødløg Limesaft Evt. lidt frisk koriander Sådan laver du hjemmelavet durum med kebab Bland krydderier og olie i en skål, og lad kødet marinere i lagen med snittet løg i en time. Steg det kort ved kraftig varme. Lad kødet hvile ca. 5 min., og skær det i strimler. Rør en hvidløgsdressing af skyr, ½ fed hvidløg, salt og peber. Varm fuldkornsfladbrødene. Skær tomat, agurk og løg. Fordel alt på brødet. Dryp med lime, og pynt med koriander. En lækker bund af blomkål er et godt alternativ til den almindelige pizzabund. Prøv derfor også vores nemme opskrift på blomkålspizza med laks. WrapsOksekødKylling