Miniomeletter med laks
2 personer
200 g broccoli i buketterHavsalt
Koldpresset rapsolie
2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
6 æggehvider
100 g røget laks
1 bundt dild
Sort peber, friskkværnet
Tilbehør:
3 skiver rugbrød, ristet
Sådan gør du
- Kom broccolibuketterne i en gryde. Drys med lidt salt, dryp med lidt rapsolie, og hæld kogende vand over. Kog buketterne op, og hæld straks vandet fra.
- Smør en blinispande med olivenolie. Hæld æggehviderne i fordybningerne i panden, og steg dem på begge sider, indtil de er stabile.
- Anret omeletterne med broccoli, røget laks, dild og friskkværnet sort peber. Servér ristet rugbrød til.
Tip! En blinispande gør det lettere
Du kan sagtens stege de små omeletter på en almindelig pande, men det er lettere på en blinispande. Og så bliver omeletterne meget flottere i faconen.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 385 kcal
Protein: 29,2 g
Fedt: 12,8 g
Kulhydrat: 43,1 g
Kostfibre: 9,5 g