Sunde opskrifter Aftensmad Shepherds ... Shepherds pie med oksekød og kartoffelmos 30 minutter 582 kcal Så nemt kan du pifte en hverdagsaften op med klassisk engelsk comfort food. Velbekomme! Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 5. januar 2017 Shepherds pie med oksekød og kartoffelmos Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 1 løg ½ rød chili 2 fed hvidløg 2 tsk. olivenolie 250 g hakket magert kalvekød 1 ds. hakkede tomater Havsalt og kværnet sort peber 2 bagekartoffel 2 tsk. koldpresset rapsolie plus et par dråber til broccolien 400 g broccoli Sådan gør du Hak løg og chili, pres hvidløg, og sautér det hele i olivenolie i 1 minut. Kom kødet ved, og steg videre under omrøring i ca. 4 minutter. Kom tomaterne ved, og lad det simre yderligere i 4 minutter. Smag kødsaucen til med salt og peber. Skræl kartoflen, mens kødsaucen simrer. Skær kartoflen i tern, og kog dem møre i 10 minutter. Hæld vandet fra, og mos ternene med rapsolie. Smag til med salt. Fyld kødsaucen i en ovnfast skål. Fordel kartoffelmosen over kødsaucen, og bag pien 16-20 minutter ved 180 grader. Gør broccolien i stand imens. Læg den i en gryde, dryp med få dråber rapsolie, og drys med 1 tsk. salt. Hæld kogende vand over, lad det koge op, og hæld straks vandet fra. Anret det hele på en tallerken. KalvekødBroccoliKartofler