Cottage pie med kartoffelmos og broccoli

30 minutter
582 kcal

Så nemt kan du pifte en hverdagsaften op med klassisk engelsk comfort food. Velbekomme!

Tallerken med broccoli og kartoffelmos

Cottage pie med kartoffelmos og broccoli

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 1 løg
  • ½ rød chili
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. olivenolie
  • 250 g hakket magert kalvekød
  • 1 ds. hakkede tomater
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 bagekartoffel
  • 2 tsk. koldpresset rapsolie plus et par dråber til broccolien
  • 400 g broccoli

Sådan laver du cottage pie med kartoffelmos

  • Hak løg og chili, pres hvidløg, og sautér det hele i olivenolie i 1 minut.

  • Kom kødet ved, og steg videre under omrøring i ca. 4 minutter.

  • Kom tomaterne ved, og lad det simre yderligere i 4 minutter.

  • Smag kødsaucen til med salt og peber.

  • Skræl kartoflen, mens kødsaucen simrer.

  • Skær kartoflen i tern, og kog dem møre i 10 minutter.

  • Hæld vandet fra, og mos ternene med rapsolie.

  • Smag til med salt. Fyld kødsaucen i en ovnfast skål.

  • Fordel kartoffelmosen over kødsaucen, og bag pien 16­-20 minutter ved 180 grader.

  • Gør broccolien i stand imens.

  • Læg den i en gryde, dryp med få dråber rapsolie, og drys med 1 tsk. salt.

  • Hæld kogende vand over, lad det koge op, og hæld straks vandet fra.

  • Anret det hele på en tallerken.