Sunde opskrifter Aftensmad Rejetårn m... Rejetårn med avocado og rød grape 20 minutter 449 kcal Smørrebrødsklassikeren, rejemaden, har fået en ny rival i sunde klæder. Prøv rejetårnet med rød grapefrugt, sort quinoa, avocado. Af Michelle Kristensen 16. februar 2015 Tank op med vintervitaminer Rejetårn med grapefrugt Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 300 g rejer 1 avocado ½ rød grape 2 håndfuld friske spinatblade 1 dl sort quinoa rødløg Krydderurter til pynt (vi har brugt rød skovsyre og rød basilikum) Marinade til rejerne 1 lime (saft og skal) 2 spsk. persille 1 fed hvidløg 2 tsk. olie 2 tsk. hvid balsamico Havsalt og kværnet peber Sådan laver du rejetårnet Marinaden røres sammen, og rejerne vendes i. Kog ½ dl quinoa som angivet på pakken, og skær avocadoen i skiver, og grapefrugt og rødløg i tern. Læg en bund af spinatblade på en tallerken, og top det hele op ovenpå. Pynt med krydderurter. SkaldyrAvocadoC-vitaminRejerGrapefrugt