Tank op med vintervitaminer

Rejetårn med avocado og rød grape

Smørrebrødsklassikeren, rejemaden, har fået en ny rival i sunde klæder. Prøv rejetårnet med rød grapefrugt, sort quinoa, avocado.

Rejetårn med grapefrugt

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

150 g rejer

½ avocado

¼ rød grape

1 håndfuld friske spinatblade

½ dl sort quinoa

Ca. ¼ rødløg

Krydderurter til pynt (vi har brugt rød skovsyre og rød basilikum)

Marinade til rejerne

½ lime (saft og skal)

1 spsk. persille

½ fed hvidløg

1 tsk. olie

1 tsk. hvid balsamico

Havsalt og kværnet peber

Sådan laver du rejetårnet

  • Marinaden røres sammen, og rejerne vendes i.

  • Kog ½ dl quinoa som angivet på pakken, og skær avocadoen i skiver, og grapefrugt og rødløg i tern.

  • Læg en bund af spinatblade på en tallerken, og top det hele op ovenpå.

  • Pynt med krydderurter.

næringsindhold pr. person

Energi: 449 kcal

Protein: 34 g

Fedt: 17 g

Kulhydrat: 40 g

Kostfibre: 4,6 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: