Tank op med vintervitaminer

Rejetårn med avocado og rød grape

Smørrebrødsklassikeren, rejemaden, har fået en ny rival i sunde klæder. Prøv rejetårnet med rød grapefrugt, sort quinoa, avocado.

17. februar 2015 af Michelle Kristensen

Rejetårn med grapefrugt

1 person

150 g rejer
½ avocado
¼ rød grape
1 håndfuld friske spinatblade
½ dl sort quinoa
Ca. ¼ rødløg
Krydderurter til pynt (vi har brugt rød skovsyre og rød basilikum)

Marinade til rejerne
½ lime (saft og skal)
1 spsk. persille
½ fed hvidløg
1 tsk. olie
1 tsk. hvid balsamico
Havsalt og kværnet peber

 

Sådan laver du rejetårnet

  • Marinaden røres sammen, og rejerne vendes i.

 

  • Kog ½ dl quinoa som angivet på pakken, og skær avocadoen i skiver, og grapefrugt og rødløg i tern.

 

 

  • Læg en bund af spinatblade på en tallerken, og top det hele op ovenpå.

 

 

  • Pynt med krydderurter.

 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: