Rejetårn med avocado og rød grape

20 minutter
449 kcal

Smørrebrødsklassikeren, rejemaden, har fået en ny rival i sunde klæder. Prøv rejetårnet med rød grapefrugt, sort quinoa, avocado.

Tank op med vintervitaminer

Rejetårn med grapefrugt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g rejer
  • 1 avocado
  • ½ rød grape
  • 2 håndfuld friske spinatblade
  • 1 dl sort quinoa
  • rødløg
  • Krydderurter til pynt (vi har brugt rød skovsyre og rød basilikum)

Marinade til rejerne

  • 1 lime (saft og skal)
  • 2 spsk. persille
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. olie
  • 2 tsk. hvid balsamico
  • Havsalt og kværnet peber

Sådan laver du rejetårnet

  • Marinaden røres sammen, og rejerne vendes i.
  • Kog ½ dl quinoa som angivet på pakken, og skær avocadoen i skiver, og grapefrugt og rødløg i tern.
  • Læg en bund af spinatblade på en tallerken, og top det hele op ovenpå.
  • Pynt med krydderurter.