Asiatisk squashnudelsalat med rejer og wasabidressing

30 minutter
565 kcal

Skru op for dit grønne indtag med en spicy squashnudelsalat, der kan nydes som en nem aftensmad eller en lækker frokost på farten.

Salat med rejer i glas

Asiatisk squashnudelsalat med rejer og wasabidressing

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 dl quinoa, rå mængde
  • 1 squash
  • 1 forårsløg
  • ½ avocado
  • ½ lime, saften
  • ½ mango
  • 2 dl edamamebønner
  • 200 g rejer
  • 1 spsk. sorte sesamfrø

Wasabidressing:

  • tsk. wasabipasta
  • 2 spsk. sesamolie
  • 4 spsk. riseddike
  • 1 spsk. akaciehonning
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  1. Kog quinoa efter emballagens anvisning.

  2. Lav lange nudelstrimler af squashen med en spiralizer eller en kartoffelskræller.

  3. Snit forårsløg fint. Skær avocado i tynde skiver, og dryp dem med lime. Skær mango i små tern.

  4. Pisk ingredienserne til dressingen sammen. Start evt. med kun at bruge ½ tsk. wasabipasta. Smag til med salt og peber og evt. mere wasabi.

  5. Vend squashnudlerne i wasabidressingen.

  6. Arranger grøntsager, quinoa og rejer lagvis i to glas. Top med squashnudler og resten af dressingen. Drys med sesamfrø.