Sunde opskrifter Aftensmad Asiatisk s... Asiatisk squashnudelsalat med rejer og wasabidressing 30 minutter 565 kcal Skru op for dit grønne indtag med en spicy squashnudelsalat, der kan nydes som en nem aftensmad eller en lækker frokost på farten. Af Signe Moesby Leth 23. maj 2021 Asiatisk squashnudelsalat med rejer og wasabidressing Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 1 dl quinoa, rå mængde 1 squash 1 forårsløg ½ avocado ½ lime, saften ½ mango 2 dl edamamebønner 200 g rejer 1 spsk. sorte sesamfrø Wasabidressing: tsk. wasabipasta 2 spsk. sesamolie 4 spsk. riseddike 1 spsk. akaciehonning Havsalt Sort peber, friskkværnet Sådan gør du Kog quinoa efter emballagens anvisning. Lav lange nudelstrimler af squashen med en spiralizer eller en kartoffelskræller. Snit forårsløg fint. Skær avocado i tynde skiver, og dryp dem med lime. Skær mango i små tern. Pisk ingredienserne til dressingen sammen. Start evt. med kun at bruge ½ tsk. wasabipasta. Smag til med salt og peber og evt. mere wasabi. Vend squashnudlerne i wasabidressingen. Arranger grøntsager, quinoa og rejer lagvis i to glas. Top med squashnudler og resten af dressingen. Drys med sesamfrø. SalatRejerSquashQuinoa