Æggehvidewrap med kylling, spidskål, pesto og saltmandler

30 minutter
317 kcal

Er du også vild med den klassiske wrap, men knap så vild med alle kalorierne? Så prøv denne lettere æggehvidewrap med kylling, spidskål og pesto.

Kvindehånd holder æggehvidewrap med kylling, spidskål, pesto og nødder

Æggehvidewrap med kylling, spidskål, pesto og saltmandler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

Æggehvidewrap

  • 6 æggehvider
  • ½ spsk. mælk
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Lidt ekstra jomfruolivenolie til stegning

Pesto

  • 20 g pinjekerner
  • 1½ håndfuld basilikum
  • ¼ dl olivenolie
  • ¼ citron, saften
  • 20 g parmesan, fintrevet
  • ¼ dl ekstra jomfruolivenolie
  • ½ fed hvidløg

Fyld

  • 1 kyllingebrystfiler
  • ¼ spidskål
  • Lidt ekstra jomfruolivenolie til stegning

Topping

  • ½ håndfuld basilikum
  • 20 g mandler, købes færdige

Sådan laver du æggehvidewrap med kylling og pesto

  • Skær kyllingebrysterne i mundrette tern, og steg dem i lidt olivenolie. Snit spidskålen fint imens.
  • Pisk ingredienserne til dejen sammen, til det begynder at skumme.
  • Find to pander frem, og kom lidt olivenolie på. Varm op til medium varme, og hæld en fjerdedel af æggemassen på hver pande. Steg (gerne under låg), til de er faste. Vend, og steg på den anden side. Hold de færdige wraps lune, og gentag, så du har fire wraps.
  • Riv imens parmesan, og blend den med de øvrige ingredienser til pestoen. Smag til med salt og peber.
  • Fyld de fire wraps med kylling og spidskål, og kom ½ spsk. pesto i hver wrap. Anret med basilikum og saltmandler på toppen.

TIP! Har du travlt, så køb pestoen færdig. Vælg gerne en, der er lavet på olievnolie eller rapsolie.