Æggehvidewrap med kylling, spidskål og pesto

50 minutter
317 kcal

Er du også vild med den klassiske wrap, men knap så vild med alle kalorierne? Så prøv denne lettere æggehvidewrap med kylling, spidskål og pesto.

Kvindehånd holder æggehvidewrap med kylling, spidskål, pesto og nødder

Æggehvidewrap med kylling, spidskål og pesto

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

Æggehvidewrap

  • 6 æggehvider
  • ½ spsk. mælk
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ tsk. olivenolie til stegning

Saltmandler

  • 25 g mandler
  • ¼ dl vand
  • tsk. havsalt

Pesto

  • 20 g pinjekerner
  • 1½ håndfuld basilikum
  • ¼ dl olivenolie
  • ¼ citron, saften
  • 20 g parmesan, fintrevet

Fyld

  • 1 kyllingebrystfiler
  • ¼ spidskål, fintsnittet
  • ½ håndfuld basilikum

Sådan laver du æggehvidewrap med kylling og pesto

  • Pisk ingredienserne til dejen sammen, til det begynder at skumme. Kom olivenolie på en mediumvarm pande, og hæld æggemasse på. Steg (gerne under låg), til den er fast. Vend, og steg på den anden side. Gentag fire gange.
  • Kom mandler, vand og salt på en pande. Rør rundt, og kog, til vandet er fordampet, og mandlerne har fået en hvid hinde. Køl af.
  • Blend ingredienserne til pestoen sammen, og smag til med salt og peber.
  • Steg kyllingefileterne, og skær dem i strimler. Snit kålen.
  • Fyld de fire wraps med kylling, kål, basilikum, salte mandler og 1 spsk. pesto i hver.