Grøntsagssuppe med hvide bønner
Fedtfattig grøntsagssuppe med kål, hvide bønner, chili og hvidløg.
Fedtfattig grøntsagssuppe med kål, hvide bønner, chili og hvidløg.
Bønnerne skal udblødes i min. 8 timer, skylles og koges i 35 minutter i letsaltet vand. Lav evt. et lager til fryseren.
20 g tørrede bønner svarer til 40 g udblødte og kogte.
Skær det gule løg groft, og skær hvidløg og ingefær i fine små tern.
Skær peberfrugt i stave, kål i tern, og bladselleri i skiver.
Kom det ned i suppen sammen med lidt salt, og lad det simre i 5 minutter.
Kom bønnerne i, og lad dem simre med i yderligere 5 minutter.
Smag suppen til med salt og peber.
Skær chilien i ringe. Vurder, hvor meget chili der skal i suppen, når den smages til. Server evt. resten af chilien ved siden af.