Sunde opskrifter Aftensmad Grøntsagss... Grøntsagssuppe med hvide bønner 30 minutter 252 kcal Fedtfattig grøntsagssuppe med kål, hvide bønner, chili og hvidløg. Af Anne Larsen 15. februar 2015 Suppe med hvide bønner og chili Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 40 g hvide bønner 1 gult løg 2 fed hvidløg 4 skiv. Frisk ingefær ½ tsk. stødte chiliflager 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie 8 dl grønsagsbouillon 200 g rød peberfrugt 200 g palmekål eller savojkål 2 stk. bladselleri ½ frisk rød chili Sådan gør du Bønnerne skal udblødes i min. 8 timer, skylles og koges i 35 minutter i letsaltet vand. Lav evt. et lager til fryseren. 20 g tørrede bønner svarer til 40 g udblødte og kogte. Skær det gule løg groft, og skær hvidløg og ingefær i fine små tern. Skær peberfrugt i stave, kål i tern, og bladselleri i skiver. Kom det ned i suppen sammen med lidt salt, og lad det simre i 5 minutter. Kom bønnerne i, og lad dem simre med i yderligere 5 minutter. Smag suppen til med salt og peber. Skær chilien i ringe. Vurder, hvor meget chili der skal i suppen, når den smages til. Server evt. resten af chilien ved siden af. BønnerHvide bønnerChiliSuppeVegetar-opskrifter