Grøntsagssuppe med hvide bønner

30 minutter
252 kcal

Fedtfattig grøntsagssuppe med kål, hvide bønner, chili og hvidløg.

Grøntsagssuppe med hvide bønner

Suppe med hvide bønner og chili

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 40 g hvide bønner
  • 1 gult løg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 skiv. Frisk ingefær
  • ½ tsk. stødte chiliflager
  • 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 8 dl grønsagsbouillon
  • 200 g rød peberfrugt
  • 200 g palmekål eller savojkål
  • 2 stk. bladselleri
  • ½ frisk rød chili

Sådan gør du

  • Bønnerne skal udblødes i min. 8 timer, skylles og koges i 35 minutter i letsaltet vand. Lav evt. et lager til fryseren.

  • 20 g tørrede bønner svarer til 40 g udblødte og kogte.

  • Skær det gule løg groft, og skær hvidløg og ingefær i fine små tern.

  • Skær peberfrugt i stave, kål i tern, og bladselleri i skiver.

  • Kom det ned i suppen sammen med lidt salt, og lad det simre i 5 minutter.

  • Kom bønnerne i, og lad dem simre med i yderligere 5 minutter.

  • Smag suppen til med salt og peber.

  • Skær chilien i ringe. Vurder, hvor meget chili der skal i suppen, når den smages til. Server evt. resten af chilien ved siden af.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background