Sunde opskrifter Aftensmad Lun græska... Lun græskarsalat med rucola og feta 25 minutter 253 kcal Lun salat med bagt hokkaido-græskar, feta og rucola udgør tilsammen den perfekte sammensætning af fedme, sprødhed og sundhed! Af Anne Larsen 6. april 2015 I FORM-kuren fatburner special Bagt hokkaidogræskar med feta Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 8 både hokkaido-græskar/ 200 g græskarkød 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie Havsalt og kværnet sort peber 100 g rucola 50 g feta, 40+ 30 g parmesanost Citronsaft Sådan gør du Skær 4-6 både af græskarret, og gnid dem med den ene tsk. olivenolie. Krydr med salt og peber, og bag dem (med skræl )ved 190 grader i 20 minutter. Skyl og slyng rucola rent og tørt. Anret rucola med de bagte græskarbåde, bræk fetaosten, og høvl parmesanflager over. Dryp med citronsaft, og dryp den sidste tsk. olie over de lune græskarbåde. SalatRucolaGræskar