Lun græskarsalat med rucola og feta

25 minutter
253 kcal

Lun salat med bagt hokkaido-græskar, feta og rucola udgør tilsammen den perfekte sammensætning af fedme, sprødhed og sundhed!

I FORM-kuren fatburner special

Bagt hokkaidogræskar med feta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 8 både hokkaido-græskar/­ 200 g græskarkød
  • 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 100 g rucola
  • 50 g feta, 40+
  • 30 g parmesanost
  • Citronsaft

Sådan gør du

  • Skær 4-6 både af græskarret, og gnid dem med den ene tsk. olivenolie. Krydr med salt og peber, og bag dem (med skræl )ved 190 grader i 20 minutter.

  • Skyl og slyng rucola rent og tørt.

  • Anret rucola med de bagte græskarbåde, bræk fetaosten, og høvl parmesanflager over.

  • Dryp med citronsaft, og dryp den sidste tsk. olie over de lune græskarbåde.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background