Lun græskarsalat med rucola og feta

25 minutter
253 kcal

Lun salat med bagt hokkaido-græskar, feta og rucola udgør tilsammen den perfekte sammensætning af fedme, sprødhed og sundhed!

I FORM-kuren fatburner special

Bagt hokkaidogræskar med feta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 8 både hokkaido-græskar/­ 200 g græskarkød
  • 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 100 g rucola
  • 50 g feta, 40+
  • 30 g parmesanost
  • Citronsaft

Sådan gør du

  • Skær 4-6 både af græskarret, og gnid dem med den ene tsk. olivenolie. Krydr med salt og peber, og bag dem (med skræl )ved 190 grader i 20 minutter.
  • Skyl og slyng rucola rent og tørt.
  • Anret rucola med de bagte græskarbåde, bræk fetaosten, og høvl parmesanflager over.
  • Dryp med citronsaft, og dryp den sidste tsk. olie over de lune græskarbåde.