Lun græskarsalat med rucola og feta

25 minutter
253 kcal

Lun salat med bagt hokkaido-græskar, feta og rucola udgør tilsammen den perfekte sammensætning af fedme, sprødhed og sundhed!

I FORM-kuren fatburner special

Bagt hokkaidogræskar med feta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 8 både hokkaido-græskar/­ 200 g græskarkød
  • 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 100 g rucola
  • 50 g feta, 40+
  • 30 g parmesanost
  • Citronsaft

Sådan gør du

  • Skær 4-6 både af græskarret, og gnid dem med den ene tsk. olivenolie. Krydr med salt og peber, og bag dem (med skræl )ved 190 grader i 20 minutter.

  • Skyl og slyng rucola rent og tørt.

  • Anret rucola med de bagte græskarbåde, bræk fetaosten, og høvl parmesanflager over.

  • Dryp med citronsaft, og dryp den sidste tsk. olie over de lune græskarbåde.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background