Aubergine

Derfor skal du spise skrællen

Aubergineskræl indeholder masser af vandopløselige fibre, som styrker din tarmflora. Det bedste ved skrællen er dog antocyaninen nasunin, som beskytter celler i dit hjernevæv samt forebygger åreforkalkning. Nasunin virker også antiinflammatorisk.

Sådan bruger du den

Køb kun auberginer med en skinnende blank overflade uden ridser. Skær den i skiver, og drys med salt for at fjerne bitterheden. Skyl skiverne, inden du bruger dem i fx lasagne, musaka eller sammenkogte retter.

Kig videre i skrællespanden

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background