Ananas

Derfor skal du spise skrællen

Selve skrællen på en ananas er ikke egnet til at spise, men det er til gengæld stokken i midten, som mange ellers kasserer. Men faktisk indeholder den væsentligt flere fibre end resten af frugtkødet og er mindst lige så fyldt med C-vitaminer.

Sådan bruger du den

Skær ananassen i skiver, og skær hver skive ud i fire “lagkagestykker”. På den måde kommer hvert stykke både til at indeholde blødt, saftigt frugtkød og lidt af den hårde, fiberrige stok.

Kig videre i skrællespanden

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background