Ananas

Derfor skal du spise skrællen

Selve skrællen på en ananas er ikke egnet til at spise, men det er til gengæld stokken i midten, som mange ellers kasserer. Men faktisk indeholder den væsentligt flere fibre end resten af frugtkødet og er mindst lige så fyldt med C-vitaminer.

Sådan bruger du den

Skær ananassen i skiver, og skær hver skive ud i fire “lagkagestykker”. På den måde kommer hvert stykke både til at indeholde blødt, saftigt frugtkød og lidt af den hårde, fiberrige stok.

Kig videre i skrællespanden

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background