Sådan spiser du glutenfrit
Kan du tåle gluten? Tjek symptomerne på glutenallergi her
Morgen
- Rør 3 dl græsk yoghurt (2 %) sammen med en lille bakke bær (evt. 100 g frosne bær). Kom et par striber akaciehonning ovenpå, og top op med 10-15 grofthakkede mandler.
Formiddag
- Spis et æble, eventuelt halveret og smurt med lidt peanutbutter på begge halvdele.
Frokost
- 2-3 skiver stenalderbrød, som du kommer fiskepålæg ovenpå, fx hvide sild og æg eller makrel i tomat. Spis en råkostsalat af groft skåret rødkål og appelsinstykker med hasselnødder til.
Eftermiddag
- Del en avocado i to halve, og fyld "hullerne" med i alt 1 dl hytteost. Kværn lidt sort peber hen over.
Aften
- Grill et kyllingebryst, og spis det sammen med en tung salat, rørt sammen af grønkål, æblestykker, ristede pinjekerner og et finthakket skalotteløg. Smag salaten til med lidt citron eller lime.