Test: en ny generation af energibarer

Du er så fortravlet, at du er nødt til at skippe frokosten eller aftensmaden. Eller bogstaveligt talt tage den med i baglommen. Her kommer måltidsbaren ind i billedet.

I FORM tester måltidsbarer

Vi har rettet luppen mod seks af markedets mest populære barer og guider dig til det sundeste og mest energirigtige valg.

Måltidsbar vs. energibar

Måltidsbarer adskiller sig fra de sportsorienterede energi- og proteinbarer ved at have et mere balanceret forhold mellem protein, fedt og kulhydrat og indeholde en lang række vitaminer og mineraler.

På den måde kompenserer de til en vis grad for det ernærings­mæssige hul, der opstår, hvis du fx springer frokosten over.

Vores vinderbar er næsten lige så sund som et reelt måltid mad, men resten skal du mest betragte som en nem kompromisløsning, hvis det ikke er muligt at få rigtig frokost. En bar en-to gange om ugen kan være o.k., hvis alternativet er nul frokost, mener I FORMs kostekspert Martin Kreuzer, der dog anbefaler os at spise rigtig frokost.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background