Test: en ny generation af energibarer

Du er så fortravlet, at du er nødt til at skippe frokosten eller aftensmaden. Eller bogstaveligt talt tage den med i baglommen. Her kommer måltidsbaren ind i billedet.

I FORM tester måltidsbarer

Vi har rettet luppen mod seks af markedets mest populære barer og guider dig til det sundeste og mest energirigtige valg.

Måltidsbar vs. energibar

Måltidsbarer adskiller sig fra de sportsorienterede energi- og proteinbarer ved at have et mere balanceret forhold mellem protein, fedt og kulhydrat og indeholde en lang række vitaminer og mineraler.

På den måde kompenserer de til en vis grad for det ernærings­mæssige hul, der opstår, hvis du fx springer frokosten over.

Vores vinderbar er næsten lige så sund som et reelt måltid mad, men resten skal du mest betragte som en nem kompromisløsning, hvis det ikke er muligt at få rigtig frokost. En bar en-to gange om ugen kan være o.k., hvis alternativet er nul frokost, mener I FORMs kostekspert Martin Kreuzer, der dog anbefaler os at spise rigtig frokost.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background