Cremet pasta UDEN fløde eller ost

Her får du 5 geniale tips, til at gøre din pastaret cremet helt uden fløde eller ost!

Det er ganske få ting, der kan leve op til en cremet og blød pastaret. Men den cremede konsistens opnår vi som oftest gennem ost eller fløde, som ikke ligefrem får vores vægt til at dale ...

Vi har derfor samlet 5 geniale tips til en cremet pastaret HELT uden de kalorietunge fætre.

Få cremet pasta med hvide bønner

Hvide bønner, som eksempelvis cannellini, er meget cremede i deres konsistens. De er derfor perfekte til at lave puré af. Blend dem med eksempelvis lidt mælk, olivenolie, hvidløg og hvidvinseddike.

Avokado som creme

Lav din avokado til en cremet pesto til din pasta. Blend avokado med olivenolie, hvidløg, salt, peber, pinjekerner og lidt citronsaft.

Find avocadopestoen og andre lækre opskrifter med avocado her.

Nødder giver cremet konsistens

Nødder er fyldt med naturligt fedt, og kan give din pastaret et blødt og cremet udtryk. Opblød eksempelvis cashewnødder natten over i vand, derefter kan du blende dem cremede med lidt hvidløg, grøntsagsfond og hvidvinseddike.

Kog din pasta som cremet risotto

Risotto opnår sin cremede konsistens ved, at der bliver tilsat væske lidt af gangen. Det gør at mere af stivelsen frigøres, og det gør retten blød og cremet. Det samme gør sig gældende, hvis du benytter metoden med din pasta. Tilføj eventuelt mandelmælk.

Fyr op for frøene

Sesam-pastaen tahini er ikke kun god i hummus. Tilføj tahini til din pasatret ved at blende det med mandelmælk, paprika, soya, citronsaft og lidt sirup. Så bliver din pastaret både fuld af smag OG cremet.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background