Træningsrejse I FORM
Program for træningsrejse til Kreta

Hver dag har du mulighed for at blive guidet igennem morgenyoga, mens solen står op over havet. 

© Michaela Sperring.

Se hele programmet for Energy Camp

Denne rejse er desværre aflyst pga. Corona-krisen i Europa.Vi har sammensat et drømmeprogram med fede hold fra morgen til aften – men husk også lige at sætte tid af til at ligge ved poolen, ikk'?

17. februar 2020 af I FORM-redaktionen

Denne rejse er desværre aflyst pga. Corona-krisen i Europa. Vi beklager rigtigt meget og håber, vi kan arrangere en lignende tur til næste forår.

Alternativt er du meget velkommen på vores Energy Camp i Hurghada til oktober! Læs mere om den tur her.

Måske har du allerede booket din billet til vores Energy Camp på Kreta fra 25 april til 2.maj 2020 – eller måske overvejer du at gøre det. 

Uanset hvad så har vi nu programmet klar, så du kan se præcis, hvad du kan lave på hvilke tidspunkter, og vi lover, at der er rigtigt mange gode træningstimer på programmet.

Vi har sammensat et drømmeprogram, der bl.a. omfatter morgenyoga, løbe- og gåture i olivenlundene, effektiv intervaltræning, styrketræning på nye, sjove måder, dansetimer, vandretur, inspirerende aftenforedrag og meget, meget mere.

Du bestemmer helt selv, hvor mange hold du vil deltage på, og hvornår du hellere vil ligge og dase ved poolen på vores skønne 5-stjernede hotel, for det skal der selvfølgelig også være plads til.

Download programmet herunder

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad hjælper dig til at slappe af i en travl hverdag?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: