Læserne anmelder I FORMs Kostplaner: “Mine cowboybukser er blevet ALT for store”

10 uger med I FORMs kalorieberegnede kostplaner var vejen til et vægttab for flere af I FORMs læsere. Vil du også prøve kræfter med kostplanerne? Så læs med her!

Førhen døjede jeg rigtigt meget med mavepine, men jeg har haft det ti gange bedre i maven på den her kostplan, ligesom min psoriasis er næsten helt væk!
— Lene Lynge, 59 år
Jeg kan passe en jakke nu, som jeg ikke har kunnet bruge, siden før jeg blev gravid. Jeg vil helt sikkert anbefale kostplanen til andre!
— Kristina Overgaard, 38 år
Jeg har slet ikke været så træt om eftermiddagen, som jeg plejer, så maden har åbenbart en større indvirkning, end man lige går og tror.
— Malene, 52 år

Du skal være abonnent for at få fri adgang til kostplanerne. Tilmeld dig allerede nu – det tager kun 2 minutter – og få 14 dage gratis uden binding. Herefter koster et abonnement 79 kr./mdr.

Er du allerede abonnent? Log ind her.

Ofte stillede spørgsmål

Udvid punkterne for at læse mere.

Hvad koster et abonnement på I FORM digital?

Hvad koster et abonnement på I FORM digital?

Som abonnent på I FORM har du fri adgang til alt indhold på iform.dk. Her kan du blandt andet træne med på video, få serveret ugens sunde madplan og få adgang til +1000 kalorielette opskrifter.

Lige nu kan du få to ugers gratis adgang, hvis du vil prøve, om det er noget for dig. Kom i gang her. Efter introduktionstilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned.

Hvad får jeg adgang til som abonnent?

Hvad får jeg adgang til som abonnent?

Som digital abonnent på I FORM får du ubegrænset adgang til al indhold på iform.dk - heriblandt vores populære løbeprogrammer.

Du får blandt andet:

  • Adgang til hele træningsuniverset med +100 videotræninger
  • En ugentlig mail med en sund madplan til den kommende uge
  • Adgang til +1000 sunde og kalorielette opskrifter

Det hele er tilgængeligt i vores brugervenlige app, I FORM - træning og sund mad, hvor du kan gemme dine favoritter og nemt tilgå dem igen.

Hent appen til iPhone
Hent appen til Android

Kan jeg bruge mit login på mere end én enhed ad gangen?

Kan jeg bruge mit login på mere end én enhed ad gangen?

Ja, når du abonnerer I FORM, har du adgang på op til fem enheder ad gangen.